Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: Suomen Cup 08-09

Uudenkaupungin USB toimi isäntänä Suomen cupin 3. kierroksen ottelussa. Puitteet oli kunnossa ja USB järjesti ottelun I-divisioonan rutiinilla kuulutuksineen ja avauskenttien esittelyineen. Myös yleisöä oli saapunut  paikalle lähes 100 seuraamaan ottelua.

HöySä tuli ottelun ensimmäiseen erään hyvällä ilmeellä pelaamaan rohkeasti omaa peliään. Erä olikin tasainen eikä joukkueiden pelaamista eri sarjatasoilla juuri huomannut. HöySä onnistui luomaan myös paremmat maalipaikat, mutta viimeistely ei näistä onnistunut. Erää rikkoi myös HöySän ottamat jäähyt, vaikka alivoima pelasikin erinomaisesti. Tilanne 0-0 ensimmäisen erän jälkeen.

Toiseen erään USB tuli huomattavasti aktiivisemmin ja kovemmalla karvauksella. HöySälle tuli muutama paha pallon menetys omalla alueella ja USB rankaisi näistä heti hyvällä prosentilla. Jonne Lahtinen onnistui kuitenkin vielä kavennuksessa 2-1:een maalin edestä. Erä kuitenkin lopulta 4-1 kotijoukkueelle.

Kolmannessa erässä HöySällä alkoi jalka jo vähän painaa, kun USB piti edelleen yllä kovaa tempoa nopealla pallon liikuttelulla. HöySä joutui edelleen rikkomaan ja tappamaan jäähyjä, joita lopulta tuli 7 kpl sekä yksi rangaistuslaukaus kotijoukkueen selvittyä ilman jäähyjä. Ottelun loppulukemat 6-1 eivät kuitenkaan kerro koko totuutta vaan myös HöySällä oli riittävästi hyviä paikkoja vähintään 3-4 maaliin.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli hyvää oppia HöySälle ja mielenkiintoista oli myös testata I-divarin sarjakärjen taso. Tasoero ei lopulta ollut mikään järkyttävän suuri, vaikka USB pystyikin etenkin kahdessa viimeisessä erässä pitämään yllä kovaa tempoa ja juoksuttamaan vastustajaa hyvällä pallonhallinnalla. Kiitokset USB:lle hienosti järjestetystä ottelusta ja onnea jatkoon niin sarjapeleihin kuin Suomen cupiin.

USB:n raportti: linkki
Kuvia ottelusta: linkki