Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Pelatut ottelut

16.3.2024 13.00
HöySä Salibandy - Nikinmäki United7 - 7 » 9.3.2024 10.30
SBS Kings II - HöySä Salibandy8 - 3 »

HöySä,

eli virallisemmin Höyläämötien sähly, perustettiin vuonna 1994. Siihen aikaan mainosten suorajakelusta vastaava yritys, Suomen Suoramainonta, toimi Helsingin Pitäjänmäessä. Tarkemmin sanottuna firman pääpaikka sijaitsi Höyläämötiellä. Muutama firman työntekijä oli innostunut juoksentelemaan reikäpallon perässä ja he saivat houkuteltua mukaansa lisää kavereitaan. Näin ollen oli ajankohtaista laittaa oikein virallinen joukkue pystyyn ja ilmoittaa se saman tien Suomen Salibandyliiton sarjaan pelaamaan. HöySä oli nähnyt päivänvalonsa! Tällä hetkellä Höyläämötiellä vaikuttavat uudet yritykset ja HöySässäkin puhaltavat uudet tuulet. HöySä teki kuitenkin paluun synnynsijoilleen Pitskuun, sillä syksystä 2005 asti HöySän viikoittaiset salibandyharjoitukset on pidetty Höyläämötien vieressä kulkevalla Valimotiellä, Finnbodyn kuntoilukeskuksessa.

Vuosien mittaan seurassa vaikuttavat aktiivit ovat vaihtuneet ja seura on siinä samalla laajentanut toimintaansa. Salibandyn pelaaminen on laajentunut seuran perustajajäsenten toimesta ikämiehiin. Vuonna 2003 seuraan perustettiin kaukalopallojaos ja kesällä 2005 mukaan uutena lajina tuli rullakiekko. Kaudella 2007-2008 mukaan kuvioihin tuli naiset, jotka aloittivat salibandyn peluun IV-divisioonassa.

Kaudella 2011-12 HöySän miehet pelasivat III-divisioonassa Etelä-Suomen alueella ja sijoittuivat lohkossaan varsin mainiosti kolmanneksi. Täten joukkueen pelit jatkuvat myös kaudella 2012-13 samalla sarjatasolla. Kaikki lajit ja joukkueet yhteenlaskettuna HöySään kuuluu tällä hetkellä yli 50 enemmän tai vähemmän aktiivista jäsentä. Mukana on vielä jopa muutama seuran alkuajoilta asti mukana ollut pelaaja.

hoysa_logo.gif