Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: II-div. 08-09

HöySän surkea kotiotteluiden sarja sai taas jatkoa, kun Derius nautiskeli helpon 2-9 voiton. Ottelun alkusäkeet veisteltiin jo 12 sekunnin jälkeen kun kaukoveto puolesta kentästä painui maskin takaa Akun längistä verkkoon. Eikä aikaakaan kun kakkoskenttä sai aloittaa myös toisen vaihtonsa keskiympyrästä.

HöySä pääsi kaventamaan 1-2:een Pedun röyhkeällä nousulla, mutta löysä merkkauspeli kulmalyönnissä antoi taas Deriukselle kaksi maalia eteen.  HöySä ei saanut ylivoimallakaan mitään aikaan ja erä oli kokonaisuudessaan Deriuksen hallintaa. HöySä oli koko ajan askeleen jäljessä ja pelaaminen oli taas tahmeaa ja ponnetonta.  Saatiin olla tyytyväisiä etteivät ensimmäisen erän numerot olleen tylympiä.

Toinen erä alkoi kuitenkin yhtä synkästi kuin ensimmäinenkin ja palloa kaivettiin verkosta 44 sekunnin jälkeen. Derius jatkoi pelin hallintaa ja Karrin saaman jäähyn loppuhetkillä pienestä kulmasta tullut veto painui Akun jalan alta maaliin. 35 minuutin kohdalla HöySä sai 5 minuutin jäähyn tulkinnanvaraisesta tilanteesta ja Mäksä sai istua loppuerän omassa yksiössään. HöySän alivoima kesti pitkään kunnes Derius puolustajan putoava lehti painui alakulmaan, 1-5.

Kolmatta erää ei enää aloitettu maalilla ja pelikellon nakuttaessa aikaa 45.54 Pedu toi jälleen toivon kipinää 2-6 kavennuksella. Mutta kun ei niin ei, tolppia lähemmäs ei päästy, 2-7 vastahyökkäyksestä, 2-8 alivoimalla ja loppunumerot 2-9 alivoimalla tyhjiin. Ei jaettu tähtiä eikä papukaijan merkkejä tästä pelistä kenellekään. Viikonlopun muissa otteluissa nähtiin yllätyksiä, joten viimeisen säilyjän paikasta käydään vielä verinen taistelu kahdella viimeisellä kierroksella ja lisää yllätyksiä on varmasti tulossa.

HöySän kausi on ollut yhtä sinikäyrää ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin se on myrskyn merkki joka jyllää taas lauantaina. Seuraavassa ottelussa SSV II vastaan punnitaan koko kauden työ, joten ei muuta kun kaikki kilot vaakaan.