Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Pelatut ottelut

16.3.2024 13.00
HöySä Salibandy - Nikinmäki United7 - 7 » 9.3.2024 10.30
SBS Kings II - HöySä Salibandy8 - 3 »

Tiikerit - HöySä (4 - 8)

Aika: 7.2.2009 17.00
Paikka: Tikkurilan Urheilutalo
Sarja: II-div. 08-09


Jos oli viime pelissä SB-97 vastaan käsijarru päällä, niin Tiikereiden kohtaamiseen mentiin volttilähdöllä ja talla pohjassa aina alkulämmittelystä Kallion Seurahuoneelle asti. Jotain oli taas siis opittu ja odottavasta jännitteestä olikin havaittavissa hyvät lähtökohdat ennakkosuosikin kaatamiseen.

Ottelu lähti vauhdikkaasti käyntiin Panun tuhriessa heti minuutin jälkeen ensimmäisen huipputilanteensa. Loistavalla maltilla haettu paikka päätyi uskomattomasti vielä maaliviivalta maalin katolle ja avausmaali sai odottaa. Ottelun kuparinen rikkoutui Tiikerin päästessä ensimmäisen ylivoiman loppuhetkillä sutimaan irtopallon maalin edestä verkkoon. HöySän jatkoi kuitenkin rohkeaa peliään ja ei aikaakaan kun Panun rikkoi pitkän maalittoman putkensa niin perin pousimaisellla ujutuksella rystyltä maalin kattoon. HöySän aktiivinen karvaus sai Tiikeri-pelaajat turhautumaan ja vierailijan ensimmäinen ylivoima tuotti halutun tuloksen Lassen pyssyttäessä sydämensä kyllyydestä johtomaalin.

Hetki siitä Panun jatkoi maalitehtailuaan Lasse tarkasta syöttöstä maalinkulmalle. Myös seuraavasta jäähystä sai Tiikerit maksaa kovaa hintaa. Jani toimitti pallon tällä kertaa Pedulle joka viritti työvälineestään sellaisen ruoskan, ettei vastustajan veskarille jäänyt mitään jakoja. Höysän hyvät otteet selvästi yllättivät Tiikerit, joiden hermoilusta kertoo paljon kaksi jälkipelistä tullutta huitomisjäähyä.

Toiseen erään Tiikerit nosti odotetusti karvaustaan, mutta HöySän pakka pysyi hyvin koossa ja vastaiskuja syntyi solkenaan. Tuskin oli taukomusiikki ehtinyt sammua kun Jani hiipi kärppänä maalille ja napautti irtopallon ilmasta maalin kattoon. Aku esitti maalillaan huikeita otteita, mutta 2-5 kavennukselle ei hänkään voinut mitään. Tiikerien nro 6:n tiedettiin omaavan terävät ranteet ja tämä myös ikuistettiin komean maalin merkeissä pelikellon pysähtyessä aikaan 21.49. Tiikereiden puolustusinto ei ollut parhaasta päästä ja HöySä voittikin kaksinkamppailut suurella prosentilla ympäri kenttää. Panun yhdeksän ottelun maaliton putki päätettiin lopulta aikakirjoihin hattutempun siivittämä. Velipojan syötöstä pallo varmasti reppuun eikä ilolla ollut rajoja.

Tunnelma Höysän leirissä vain kohosi entisestään erän puolessa välissä, kun Jani riisti pallon alivoimalla ja päätti puolittaisen läpiajonsa krokilasinkorkuisella alanurkkaan. Kunnia kierroksella ehti jo nivusetkin venähtää! Ilmassa oli jo ratkaisun makua kun HöySän järjesti vaparikuviolla Lassen vapaaksi. Tyhjä maali jäi kuitenkin edelleen tyhjäksi ja vaihdon päätteeksi harmillisen pallon menetyksen Tiikerit  kiitti ja kuittasi, 3-7.

Kolmannessa säkeistössä Tiikerit haki jo aikaisessa vaiheessa kavennusta ilman maalivahtia, mutta HöySä ja tukki parhaan sektorin ja peitti laukaukset tehokkaasti. Tiikerit teki ainoan kavennusmaalinsa ylivoimalla tarkalla laukaksella alapesään. Kotijoukkueen riskinotto kostautui kertaalleen viisi minuuttia ennen loppua Janin hakiessa hattutemppua tyhjään maaliin. Veto suuntautui ohi, mutta takalaidasta kimmonneen pallon kävi Pedu naulaamassa varmasti sisään.

Höysä pelasi kokonaisuudessa kauden parhaan ottelunsa Akun masentaessa Tiikerit lopullisesti kolmannessa erässä. Tehokkaimpina parketilla häärivät Jani 2+3 ja Panu 3+0, mutta ansaitun voiton lopulta ratkaisi häikäisevän kurinalainen peli, taas kerran toimivat kolme kenttää ja halu voittaa kaikki tilanteet. Kerrassaan taisteluvoitto eikä kellekään jäänyt lopulta epäselväksi kumpi kahden "Tiikeri" - joukkueen välillä oli tällä kertaa isäntä Urheilutalon parketilla.

Place your bets, please! Säilymiskamppailun kannalta pelataan ratkaisevaa viikkoa, joka saattaa huipentua jo perjantaina Deriuksen saapuessa HöySän vieraaksi Ruskeasuolle.

Taattua perjantai-illan huumaa tiedossa, joten tervetuloa eikä maksa sisään!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 0 (yliv.)08:55VastustajaEi syöttäjää
1 - 112:32Pousi PanuPousi Patrik
1 - 2 (yliv.)15:21Pakarinen LasseKuusela Jani
1 - 315:59Pousi PanuPakarinen Lasse
1 - 4 (yliv.)17:47Saharinen PekkaKuusela Jani
1 - 520:36Kuusela JaniMännikkö Juha
2 - 521:49VastustajaEi syöttäjää
2 - 626:01Pousi PanuPousi Patrik
2 - 7 (aliv.)29:40Kuusela JaniEi syöttäjää
3 - 738:15VastustajaEi syöttäjää
4 - 7 (yliv.)50:26VastustajaEi syöttäjää
4 - 8 (tm)54:38Saharinen PekkaKuusela Jani
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
07:00Savolainen Karri2 min
14:31Vastustaja2 min
17:16Vastustaja2 min
28:40Saharinen Pekka2 min
42:59Vastustaja2 min
48:48Saharinen Pekka2 min
55:58Vastustaja2 min
58:16Latostenmaa Iikka2 min
Torjunnat:
Pitkänen Arto: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Pitkänen Arto
Maalivahti
4Pesälä Aleksi
Puolustaja
8Koivu Mika
Hyökkääjä
8Kuusela Jani
Hyökkääjä
10Latostenmaa Iikka
Hyökkääjä
13Hyyti Ossi
Puolustaja
14Vakkila Simo
Puolustaja
16Pousi Patrik
Hyökkääjä
19Honkanen Olli
Puolustaja
19Johansson Kimmo
Hyökkääjä
19Saharinen Pekka
Hyökkääjä
26Männikkö Juha
Hyökkääjä
27Pousi Panu
Hyökkääjä
40Savolainen Karri
Puolustaja
45Pakarinen Lasse
Hyökkääjä
70Rajalin Miika
Maalivahti
-Laaksonen Terho
Valmentaja