Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: II-div. 08-09

Edellisestä Järvenpään ottelusta SB-97:ää vastaan oli jäänyt pahasti hampaankoloon, sillä siinä ottelussa ei mikään onnistunut ja vastustajalta puolestaan kaikki. Tänään lähdettiin hakemaan ehjää suoritusta, josta olikin jo viitteitä edellisessä pelissä SSV II:sta vastaan.

Deriusta vastaan HöySä sai hyvän alun Simo Vakkilan kauden avausmaalilla ja heti pian tämän jälkeen tulleella Patrik Pousin 0-2-maalilla. Hyvä alku toi lisää itseluottamusta ja Derius joutui altavastaajan asemaan, vaikka onnistuikin lopulta tasoittamaan pelin toisen erän alkupuolella. HöySä kuittasi kuitenkin maalin nopeasti Patrikin iskiessä HöySän jälleen johtoon Panun hyvän pallonriiston ja syötön jälkeen. Erän loppupuolella Jani Kuusela yritti syöttää takatolpalle, mutta pallo pomppikin onnekkaasti vastustajan kautta omaan maaliin ja HöySä oli jälleen kahden maalin johdossa. Kolme sekuntia ennen erätaukoa Deriukselle tuomittiin rangaistauslaukaus hivenen kyseenalaisesta tilanteesta, mutta Aku maalissa torjui tämän kylmänviileästi.

Kolmannessa erässä Derius pääsi vielä maalin päähän hyvällä laukauksella, mutta toistamiseen HöySä kuittasi jo seuraavassa vaihdossa. Pallo liikkui nopeasti Simon ja Patrikin kautta Panulle oikealle laidalle, josta avautui 2-1 -tilanne. Panun jo kolmas maalisyöttö ottelussa tavoitti Lasse Pakarisen takatolpalta ja pallo varmasti verkkoon. Kahden maalin johto avasi selkeästi peliä ja jo seuraavassa vaihdossa Jani iski komeasti HöySän jo kolmen maalin johtoon Jonne Lahtisen hyvästä passista. Janin illan kolmas maali tuli alivoimalla ja ratkaisi ottelun lopullisesti. Hieno punnerrus maalille ja oma rebound verkkoon. Lukemat kaunistuivat vielä Janin varmalla rankkarimaalilla ja Kimmo Johanssonin iskettyä kauden avausmaalinsa tyhjiin.

Näin HöySä sai tärkeät pisteet. Onnistumisia tuli ottelun tärkeillä hetkillä, sekä myös laajalla rintamalla maalinteossa. Erityisesti Deriuksen tasoituksen ja kavennusmaalin jälkeen tulleet nopeat kuitit olivat erittäin tärkeät. Aku maalissa pelasi myös erinomaisesti ja todella varmasti ja varmasti tuskastutti Deriuksen pelaajia, sillä heilläkin oli muutamia todella erinomaisia maalintekopaikkoja, yksi rankkari sekä mm. läpiajo alivoimalla. HöySän joukkuepuolustus toimi kuitenkin kokonaisuudessaan varsin tässä ottelussa, eikä Derius onnistunut sitä missään vaiheessa kunnolla murtamaan. Molempien joukkueiden ylivoima oli puolestaan todella ponnetonta, eikä mitään merkittävää saatu tällä saralla aikaan. Tosin osansa oli myös erityisesti HöySän hyvin toimineella alivoimalla, joka piti hyvät maalintekopaikat vähissä.

HöySän kausi jatkuu jo perjantaina jolloin vastaan asettuu kauden vaisusti aloittanut Tiikerit. Tärkeät pisteet on jälleen jaossa ja niistä varmasti tiukasti taistellaan.