Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: II-div. 08-09

HöySä teki surkean vierailun Järvenpäähän SB-97:n vieraaksi ja otti rumasti turpiinsa lukemin 12-0. HöySältä ei onnistunut tässä ottelussa juuri mikään ja vastustaja oli erittäin vahva erityisesti erikoistilanteissa ja teki paikoistaan hyvällä prosentilla maaleja. HöySä oli puolestaan luokaton niin yli- kuin alivoimalla.

Otteluun valmistautumisessa ei ollut sinänsä mitään vikaa, mutta HöySän pelaajat eivät selvästikään olleet valmiit parin edellisen kävelypelin jälkeen kovempaan tempoon ja kaksinkamppailuihin. Tämä näkyi turhana hätäilynä, huonoina syöttöinä, eikä syöttöpaikkaakaan tarjottu tarpeeksi lähelle ja aktiivisesti. Tämän lisäksi SB-97 sai otteluun hyvän alun heppoisesti tulleiden kahden maalin avulla. Ensimmäisessä kevyt laukaus keskeltä upposi takakulmaan ja toisessa perusvaparista kukaan ei ottanut kiinni laukojaa vaikka varmasti kaikki ilmeisesti muuria lukuunottamatta näkivät, että kohta helähtää. Erän loppulukemiksi jo 3-0:aan SB pääsi jälleen liian kevyesti 4vs4-tilanteessa.

Toiseen erän alkuun HöySä sai hyvän alun agressiivisella karvauksella  ja loi muutaman todella hyvän maalipaikan, mutta viimeistely ontui. Pian tämän jälkeen HöySän oli pakko rikkoa jäähyn arvoisesti hivenen huolimattoman pelin jälkeen ja totta kai SB käytti heti tilanteen hyväksi yv:llä. Vähän tästä eteenpäin HöySä otti hyökkäyspäässä turhahkon jäähyn ja jälleen helähti omissa. Tämän jälkeen peli alkoi olla jo hieman turhautunutta ja SB iski erään vielä yhden maalin vähän tuurinkin avustuksella. Kuin ottelun kruunuksi tuomarit hylkäsivät erän puolivälin jälkeen HöySältä maalin, koska ilmeisesti jostain oli johonkin kentän kulmaan ilmestynyt ylimääräinen pallo samoihin aikoihin.

Viimeiseen erään Mikko tuli maaliin ja erään lähdettiin hakemaan vielä hyvää omaa peliä. Mutta mitä vielä, heti alkuun jäähy ja jälleen vastustajan yv rankaisi. Tämän jälkeen ottelun loppu oli aikamoista pelailua ja SB kaunisteli lukemia vielä peräti viidellä maalilla HöySän yrittäessä välillä rikkoa kuparista ilman maalivahtiakin.

Kaikenkaikkiaan SB-97:n ei tarvinnut pelata edes kovin hyvin, pisteiden eteen HöySän pelattua kauttaaltaan niin vaisusti. Erityisesti erikoistilanteet menivät penkin alle, sillä SB-97 teki jokaisesta ylivoimatilanteestaan maalin aivan ottelun lopussa tullutta jäähyä lukuunottamatta. Tämän lisäksi HöySän oma yv oli todella tehotonta jääden lähes kokonaan ilman laukauksia.

Ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna SSV II:n saapuessa Ruskeasuolle vieraaksi. Tämän viikon ottelussa SSV II pisti SCH:n todella tiukoille ja SCH voitti vasta jatkoajalla, joten HöySän on syytä palata nopeasti takaisin omalle tasolleen, mikäsi pisteistä mielitään jälleen taistella.