Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: II-div. 08-09

SCH Hyvinkäältä haki pisteet Ruskeasuolta lukemin 4-8. HöySä selvästi vielä ihmetteli kotipelien järjestämistä II-divisioonassa, sillä sen verran luokaton oli joukkueen avauserä, jonka vastustaja vei lukemin 0-4. Avausmaali syntyi maalinedustalta Simo Vakkilan jäähyn juuri päätyttyä. SCH tarjosi HöySälle paikan tasoitukseen ottamalla pian jäähyn, mutta yv nukahti SCH:n vaparissa HöySän omassa päässä ja SCH:n kapteeni Kimmo Tolvanen iski helposti joukkueensa 0-2 johtoon vapaasta paikasta. Erän kaksi muuta maalia syntyivät varsin vaarattomista tilanteista, joissa miehiä ei pidetty kunnolla ja irtopalloja ei onnistuttu putsaamaan.
Toiseen erään HöySä tuli ryhdistäytyneenä ja ottikin ohjat hallintaansa. Hyvästä hallinnasta huolimatta tulosta ei tullut, kun taas SCH käytti omat paikkansa todella tehokkaasti hyödykseen. Hyvästä erästä huolimatta SCH johti ottelua jo 0-6.
Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan edelleen hyvää omaa suoritusta ja jatkamaan siitä mihin toisessa erässä jäätiin. Erän alussa tullut ylivoima tuottikin vihdoin tulosta ja Lasse Pakarinen iski HöySälle ottelun avausmaalin Jonne Lahtisen maalintakaa tulleesta syötöstä. Ajassa 51.44 Lasse tälläsi toisen maalinsa  hyvästä paikasta Panu ja Patrik Pousin hyvän syöttelyn jälkeen. Erä oli selkeästi HöySän sillä SCH joutui useasti rikkomaan jäähyn arvoisesti ja pian 2-6-kavennuksen jälkeen oli jälleen SCH-pelaaja jäähyllä. Lisäkavennusta haettiin ilman maalivahtia, mutta tämä kostautui ja tyhjässä maalissa kolisi. Ajassa 56.12 Lasse kaunisteli jälleen numeroita ja iski jo ottelun kolmannen maalinsa. Patrik syötti Panulle oikeaan laitaan, josta Panun nopea jatko löysi Lassen lavan maalin takatolpalta. Valitettavasti heti seuraavassa vaihdossa HöySän keskittyminen herpaantui ja SCH rankaisi helposti maalin edustalta. Loppunumerot 4-8 teki Patrik Pousi pomppivasta pallosta maalinedusruuhkassa. SCH:n tehokkain pelaaja oli nro 52 Marco Takanen tehoilla 3+2.
HöySä maksoi ottelussa paljon oppirahoja ja kun etenkään ensimmäisessä erässä mikään ei tuntunut onnistuvan, näkyi tämä otteen herpaantumisessa. Kaksi viimeistä erää oli jo varsin hyvää ja kypsää peliä, mutta toisaalta SCH:n ei enää tarvinnut pistää kaikkea peliin johdon ollessa koko ajan vähintään 4 maalia.  Tehoja HöySä tarvitsee joka tapauksessa laajemmalta rintamalta mikäli se jatkossa haluaa tosissaan haastaa SCH:n tasoiset joukkueet. Tällä hetkellä HöySällä on vain viisi eri maalintekijää. Lasse Pakarisella oli kuitenkin tehoilta ja hän sai samalla ottelussa 100 tehopistettä täyteen HöySän sarjaotteluissa. Lukemat ovat tällä hetkellä 53+49=102. Onnittelut Lasselle! Takavuosien HöySä-legenda Rami Posan (71+47=118) ohittaminen tapahtuu tällä tahdilla hyvinkin pian.
Tulevalla viikolla HöySä pelaa perjantaina Suomen cupin kolmannen kierroksen ottelun Uudessakaupungissa I-divisioonan USB:ta vastaan ja lauantaina on vuorossa sarjaottelu SC Takatolppaa vastaan Vantaan Campossa.