Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: SSBL 3.div

5.1.2008 alkoi uusi vuosi HöySän salibandyjoukkueen pelienkin osalta. Uudenvuodenlupaukset uudesta olivat varmaan jääneet tekemättä, sillä yhtä vakuuttavaa oli HöySän peli sarjajumboa PuRe II:sta vastaan kuin se oli vuoden 2007 puolellakin!

Pelin kulku olikin selvää jo alusta lähtien, HöySä vie ja vastustaja vikisee. Ottelun avausmaali syntyi HöySän "ykköskuppikirjoittajan" Lassen lavasta tarkalla vedolla ohi Puren veskarin. Tämä kohokohta jäikin sitten Ruskeasuon aamussa pelatussa unihiekkaisessa ensimmäisessä erässä viimeiseksi tilastomerkinnäksi.

Toiseen erään HöySän miehistö tulikin jo lämpimämmällä marssilla ja takoi taululle rutiinilla erätaukolukemiksi ratkaisevan tuntuiset 4-0! Maalin teossa kunnostautuivat:

• Tomi upealla vastustajan veskareiden kauhulla odottamalla yläpeltirannarillaan
  • Olli "vaarallinen vaparispesialisti" Patun oivaltavasta vaparista (metrin siirto)
  • Patu päätti sitten napauttaa itsekin maalin ja siihen päälle perinteiset "korposta" tehtävät kitarisojen heilutukset yleisön ja joukkuetovereiden viihteeksi Lassen syötöstä

Kolmas erä alkoi Höysän osalta flegmaattisesti ja vastustaja pääsikin törkkäämään maalin hyvin tonttinsa täyttäneen Mikon ohitse. Vastustajan maali ja kahden ensimmäisen erän alkulämmittely sytytti kuitenkin HöySän vanhempia kolmoskenttään pudonneita pelottavasta Kuljunmaasta kotoisin olevia pelureita, jotka tekevät kovaa come backia III-divarin kartalle nyt kun ovat päässeet takaisin pelikuntoon syyskauden pitkien sairaslomien ja muiden murheiden jälkeen.

Nyt puhutaan tietenkin seuran nykyisestä ja edellisestä PJ:stä, jotka saivat toistensa, pakkien ja "joukkueen vahvimman" Koivun kanssa palaset kohdalleen. Tuloksena tälle oli kaksi upeaa oppikirjamaalia, jotka Sakke syötti Ossille tyhjälle maalille.

Näin syntyivät maalit 5 ja 7. Siinä välissä upeaa peliä pelannut Tomi kävi kertaalleen väläyttämässä veskareiden kauhuaan ja pamauttikin täysin vastustamattomasti pallon yläpömpeliin!

Sitten pieni herpaantuminen ja naapuri raapaisi loppunumerot 3-7. Tämän jälkeen ottelun lopussa oli vielä perinteisesti pientä kierroksillakäymistä kun Pure oli taas saamassa 0 pistettä Ruskeasuon aamusta kotiin vietäväksi.