Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: SSBL 3.div

Joulunalusturnauksen viimeinen ottelu pelattiin jo varsin hartaissa tunnelmissa Gospel Teamia vastaan. Gospel oli kauden aiemmissa otteluissa osoittanut varsin tasapainoisia otteita, joten täysillä oli HöySän pelattava, jotta pisteet jäisivät turnauksen isäntäjoukkueelle.Ottelu alkoi HöySälle suotuisasti, kun taianomaisessa ajassa 3:33 Jani pääsi viemään joukkueensa johtoon laukomalla suoraan Iikan maalintakaa tulleesta hyvästä passista. Lasse lisäsi vielä HöySän johdon 0-2:een tarkalla ylänurkkalaukauksella Panun syötöstä. Vajaa minuutti tästä Gospel nousi kuitenkin nopeasti takaisin peliin mukaan puolustajan hyvällä nousulla, joka päätyi tarkkaan alanurkkalaukaukseen.

Toisen erän alkupuolella Panu vapautti veljensä maalintekoon. Tilannetta edelsi varsinainen pallonkurotuskilpailu, jossa voittajaksi selviytyi Patu. Siitä pallo haltuun ja veto lähti tarkasti alas ristikulmaan ja HöySä ansaitusti 1-3 johtoon.

HöySällä oli lukuisia hyviä maalintekotilanteita, mutta seuraavan maalin teki kuitenkin Gospel kolmannen erän alkajaisiksi rangaistuslaukauksesta. Tilannetta edelsi vaarattomassa tilanteessa huono kommunikointi veskari Mikon ja Tomin välillä ja lopputuloksena vastustaja pääsi tuikkaamaan palloa maalille ja Tomin täytyi pelata sitä maalivahdin alueelta. Vastustaja pelasi pallon varmasti rankkarista verkon perukoille ja siihen päälle vielä ilkikuriset tuuletukset HöySän vaihtopenkin edessä. Ottelu sai selvästi uutta jännitystä, kun Gospel oli kirinyt jo maalin päähän.

Gospel sai kuin saikin aikaan tasoituksen noin kolmannen erän puolivälissä. Joku voisi sanoa ansaitsemattoman tasoituksen, mutta kaikki lasketaan. Tällä kertaa veto lähti kaukaa, mutta maskia oli niin paljon, että pallo upposi kolmannen kerran Mikon taakse. HöySä kuittasi tasoituksen kuitenkin nopeasti jo seuraavassa vaihdossa. Panu sai hyvin riistettyä pallon keskialueella ja pelattua sen nopeasti Patulle ylöspäin. Kun Lasse oli tilanteessa hyvin mukana sai HöySä hyvän 2-1-tilanteen. Patu syötti puolustajan mailan yli ja Lasse laukoi suoraan syötöstä pallon vasempaan ylänurkkaan. Makea johtomaali HöySälle vain 21 s tasoituksen jälkeen.

Ottelu tuntui ratkeavan ajassa 41:32, kun Patu laukoi oikealta ylivoimalla pallon vauhdilla veskarin kypärän vierestä riman alle verkkoon. Maali oli ylivoimamaali ja siihen hyvän syötön antoi Tomi.

Gospel oli kuitenkin sitkeä läpi ottelun ja Ollin joutuessa jäähylle tuli Gospelille vielä yksi etsikkoaika. Pallo saatiinkin nopeasti maaliin ja aikaa jäi vielä tasoituksellekin. HöySä kesti kuitenkin loppuun saakka ja pisteet tuli kotiin, vaikka vähän vaikeamman kautta. Sarjapelit on nyt vuoden 2007 osalta paketissa ja syksy sujui ilman tappioita.