Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: SSBL 3.div

Toisessa ottelussa pelattiin Tikkurilan Tiikerit II:sta vastaan ja ottelu alkoikin hyvin samalla tavalla kuin ensimmäisessäkin ottelussa, peli aaltoili jälleen päästä päähän, mutta kuuden minuutin kohdalla tiikereiden puolustus möhlii oman pään kulmapisteavauksesta pallon suoraan keskelle Jani Kuuselan lapaan, joka kiitti ja kumarsi ja toimitti pallon alanurkkaan, peli 1-0 Höysälle. Lisää löylyä pääsi heittämään Patrik Pousi Mika Koivun hyvästä esityöstä. Peliä oli pelattu vasta 7.minuuttia ja peli oli jo 2-0. Näissä lukemissa myös siirryttiin ensimmäisen erän jälkeen tauolle.

Toisessa erässä jatkettiinkin siitä mihin jäätiin, Jani Kuuselan syöttö onnekkaasti muutti suuntaa tiikereiden puolustajan lavasta ja napsahti suoraan Marko Lehtisen lapaan, jolla ei ollut vaikeuksia kauhoa palloa maaliin maalin edestä. Samalla putosi Lehtisen selästä apina ja kauden avausmaali oli tosiasia, toivottavasti myös ketsuppipullon korkki saatiin auki samalla! Peli 3-0!

Tiikerit loi jatkuvasti tilanteita kotijoukkueen päätyyn, mutta Arto Pitkänen pysyi muurina maalilla. Höysän hyökkäjät saivat jatkuvasti nauttia Arton hienoista avauksista Tiikereiden päätyyn, mutta viimeisetly ontui. 4-0 maali näki päivänvalonsa kun tiikereiden kulmapisteen tuntumasta annettiin vapaalyönti höysälle. Iikka Latostenmaa siirsi pallon Jani Kuuselle jonka kuti upposi etunurkasta sisään! Myös tiikerit onnistuivat viimein maalinteossa, mutta sitä tikkurilalaiset eivät kauaa kerenneet juhlia kun Patrik Pousi oli jälleen maalinteossa syöttäjänä Tomi Huovinen. Peli 5-1 ja Höysä tuntuvassa johdossa kun peliä oli pelattu 24.minuuttia. Toisen erän loppuun vielä Iikka Latostenmaan hoiti hienon syötön seurauksena pallon takakulmalle Jani Kuuselalle, joka viimeisteli hattutemppunsa ja pelin 6-1 numeroihin.

Kolmanteen erään oli helppo lähteä 6-1 lukemista ja se näkyikin heti muutaman minuutin jälkeen, kun Patrik Pousi teki myöskin hattutemppunsa Mika Koivun jälleen olleen syöttäjänä. Peli 7-1! Seuraavan neljän minuutin sisään nähtiin kaksi maalia lisää, ensin Iikka Latostenmaa karvasi pallon pois vastustajalta ja siisri pelin lukemiin 8-1 ja sen jälkeen Lasse Pakarinen maalinteossa 2-1 hyökkäyksessa Jani Kuusela syöttäjänä, peli 9-1!

Ottelu oli hyvinkin tasainen, Höysä vain ratkaisi omista paikoistaan malleilla, tiikerit sai kumminkin luotua paikkoja, olisiko jopa tolppalaukauksia nähty Höysän tolpissa. Tiikereiden yritykset lopulta tuottivat tulosta ja tiikerit saivat kavennettua pelin ennen loppuvihellystä, taululla kumminkin tylyt lukemat 9-3 Höysälle ja se kertookin Höysän pelistä jotain, maalipaikoista rankaistiin ja puolustus toimi, muutamaa notkahdusta lukuunottamatta.

Turnauksesta jälleen 4 pistettä ja seuraavassa turnauksessa onkin kärkikamppailu tiedossa Naku:a vastaan, kärkipaikka jaossa!