Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: SSBL 3.div

HöySän joukkue matkusti siis tällä kertaa Keravalle taistelemaan pisteistä ja ensimmäisenä vastaan tulikin Pauhu myllypurosta. Peli alkoikin hyvin tasaisissa merkeissä, peli aaltoili päästä päähän ensimmäiset 9.minuuttia kunnes Patrki Pousi vapautti syötöllään Olli Honkasen maalintekopaikkaan ja kapteeni kiskaisi pelin 1-0! Toista maalia ei kauaa tarvinnut odottaa kun Tomi Huovinen surffasi maalin eteen ja kiskaisi omasta riparistaan pallon maaliin ja peli jo 2-0 Höysälle ja siihen tulokseen ensimmäinen erä päättyikin.

Toisessa erässä nähtiin paljon tilanteita molemmilla kenttäpuoliskoilla ja peli olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Aku pelasi jälleen maalissa loistavasti torjuen hienosti vastustajan maalintekoyrityksiä ja avaten niistä jatkuvasti Höysäläisiä vastustajan päätyyn, mutta Pauhun maalivahti torjui maalinteko yritykset. Maalinteossa onnistuttiin Pauhulaisen istuessa 2-minuuttistaan. Lasse Pakarinen iski ja Patrik Pousi jälleen syöttöpuuhissa! Peli 3-0!

Toisessa erässä nähtiin ikävä yhteentörmäys jossa Pauhun pelaaja loukkasi (toivottavasti ei pahasti) polvensa ja Höysän puolustaja Aki Kulmala jalkapöytänsä pahan näköisesti. Onneksi ainakaan Akin jalassa ei murtumaa löydetty ja toivottavasti Kulmala nähdään piakkoin jo kaukalossa!

Pauhu pääsi vielä kaventamaan tilanteeksi 3-1 ja näissä lukemissa siirryttiinkin kolmanteen erään.

Peli oli alusta alkaen suhteellisen fyysistä ja jopa ajoittain rumaakin. Kroppaa sai antaa ja ajoittain molemmat joukkueet kävivät todella kuumana ja tämä näkyikin kolmannessa erässä jäähyjen muodossa. Ensin Panu Pousi rokotti vastustajia yliväoimalla Olli Honkasen syöttäessä.

Tämän jälkeen Pauhu otti kaksi peräkkäistä jäähyä päästäen Höysän viidellä kolmea vastaan ylivoimatilanteeseen. Höysä kiitti ja rankaisi kahdella maalilla, ensin Tomi Huovinen syötti Olli Honkasen kiskaisemaan toisen maalinsa, jonka jälkeen Lasse Pakarinen syötti Patrik Pousin maalintekoon maalinkulmalta, peli Höysälle jo 6-1 ja Pauhun selkärangan katkeaminen kuului ravintola Onnellisessa Kanassa asti!

Erän lopussa nähtiin vielä kaksi maalia, ensimmäisen maalasi Simo Vakkila, syöttäjänä Antti Möller, joka saalisti kauden avauspisteensä! Toisessa maalissa Patrik Pousi vei veskaria hienosti kahville maalin edessä, mutta syötti vielä maalin kulmalle hiipineelle Mika Koivulle joka täräytti pallon maaliin ja peli jo 8-1!

Näihin lukuihin päättyikin ottelu, peli olisi voinut päättyä miten vain, Höysän päästäessä Pauhulaiset lukemattoman monta kertaa ylivoimahyökkäykseen, mutta Höysäläisten onneksi ottelu ratkesi Pauhun jäähyilyihin ja kotijoukkueen tehokkaaseen ylivoimaan, sekä puolustukseen. Viidestä jäähystä hyödyttiin neljän maalin verran ja se varmaankin on jonkinmoinen ennätys Höysässä.

Näissä lukemissa oli helppo siirtyä päivän toiseen otteluun, jossa vastaan asteli Tiikerit II.