Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: SSBL 3.div

Seuraavaan peliin kerettiin huilata yhden ottelun verran ja se huomattiinkin heti ensimmäisessä vaihdossa kun vastustajat pääsivät iskemään heti pelin auki, HöySän sekoillessa puolustuksessa, peli 1-0 pelikellon näyttäessä vasta 1:21!

Tomi Huovinen otti vielä jäähyn kun peliä oli pelattu 4:30, se onneksi kestettiin vastustajan lähinnä vain syötellessä koko ylivoiman. Ajassa 7:10 nähtiin jo tasoitus kun Iikka Latostenmaa nosti palloa oikeata laitaa pitkin, syöttö Jani Kuuselalle keskelle, kierto, veto ja peli 1-1!

Peli alkoi pikkuhiljaa siirtyä HöySän hallintaan HeVin tehdessä silloin tällöin vastahyökkäyksiä, mutta Mikko Alilonttinen oli muurina paikalla ja torjui maalinteko yritykset. HöySän painostaessa kolmaskin maali näki päivänvalonsa ajassa 13:24 Jani Kuuselan ajaessa oikealta maalille ja pallo maaliin, peli jo 1-2! Erän loppuun Tomi Huovinen otti jäähyn 2+2 muodossa joten loppuerä pelattiinkin alivoimalla pois HeVin lähinnä vain jälleen syötellessä palloa laidoilla.

Ensimmäinen erä siis 1-2 HöySälle!

Toiseen erään lähdettiin alivoimatilanteesta, vielä kolme minuuttia pitäisi kestää ja se myöskin kestettiin maltillisesti puolustamalla. Kolmas maali olikin kuin salibandyn oppikirjan sivulta 12, pakin avaus laitaan Marko Lehtiselle, joka jatkoi suoraan syötöstä Iikka Latostenmaalle liikkeeseen joka pamautti taululle lukemat 1-3, kun peliä oli pelattu 22:06!

HöySän neljäs maali näki päivänvalonsa ajassa 29:39, kun Tomi Huovinen toimitti pallon maalille Patrik Pousille, joka luuti pallon pömpeliin! Peli 1-4! HöySällä tuntuva 1-4 johto kolmanteen erään lähdettäessä.

Kolmatta erää pelailtiin HöySän hallinnassa entistä enemmän, HeVin luodessa niukasti omia maalipaikkoja. HöySälle sen sijaan avautui maalipaikka ajassa 36:09 kun Patrik Pousi syötti veljensä Panun maalintekoon, peli 1-5! Ajassa 36:57 päästiin pelaamaan vielä ylivoimaakin, tuloksetta. Jäähyn loputtua HöySän puolustaja avasi suoraan boksista päässeelle vastustajan pelaajalle joka pääsi rauhassa tekemään maalin, joten kavennus nähtiin ajassa 39:01. Peli kumminkin vielä HöySälle 2-5. Siihen päälle vielä Olli Honkanen otti jäähyn kellon näyttäessä 40:10. Alivoima meni kumminkin hyvin Höysältä, sillä ajassa 41:35 Marko Lehtinen karvasi pallon vastustajalta ja sai syötettyä Jani Kuuselan tekemään alivoimamaalin! Peli HöySälle jo 2-6!

Sitä ei keretty kauaa juhlia kun HeVi oli jo taas kaventamassa, hieno yläkulma laukaus ja peli 3-6 ajassa 42:56. Seuraavan kahden minuutin aikana laitettiinkin HeVin häkki heilumaan, ensin Marko Lehtinen karvasi hienosti vastustajalta pallon pois, syötti Jani Kuuselalle pallon joka toimitti sen Iikka Latostenmaalle joka teki tyhjiin ja peli 3-7. 3-8 maalin tekijänä oli Tomi Huovinen syöttäjänä Iikka Latostenmaa ja viimeisen niitin vielä iski Lasse Pakarinen 2 sekuntia ennen päätössummeria, peli päättyi siis 3-9 HöySälle!

Peli parani loppua kohden ja se näkyi myös tulostaululla, tästä on hyvä lähteä hakemaan lisää pisteitä joukkueelle Keravalta 24.11!