Uutiset

12.3.2014Pelit kiristyvät playoffseissaLue lisää »10.3.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!Lue lisää »

Pelatut ottelut

10.5.2012
WaKo - HöySä Rullakiekko2 - 8 » 22.6.2011
HöySä Rullakiekko - Volantes4 - 6 »

ReHo - HöySä Rullakiekko (3 - 4)

Aika: 1.6.2010 20.00
Paikka: Tikkurilan Valtti Areena
Sarja: Harrastesarja


Dodiin, Tiksin lämpöisessä hallissa HöySää vastassa oli Tähkän tähdittämä Reggae Hockey. Lähtökohdat peliin olivat mitä parhaimmat. Ainakin Tomi, Tommi ja Olli prassailivat kopissa upouusilla hiilikuitumailoillaan. Lienevätkö Prismassa ollut S-kortti tarjoukset, kun uusia mailoja oli enemmän kuin HöySän pelaajia. Pulkkinen maalaili kopissa visioita kuinka kuiva pistekausi loppuu ja kesäloma alkaa mukavasti terassilla kavereille kehuskellessa harrastesarjan HöySän pistepörssin sisäisellä nelossijalla. Juha taas normaaliin tapaa uskoi, että nyt tuomarilinja kääntyy ja jäähyjä ei tule. Edellytykset peliin olivat siis mitä parhaimmat, mutta kuinka sitten lopulta kävikään.

Peli alkoi HöySän kovalla prässillä ja jo viime pelissä tutut pistemiehet Jukka ja Tero nakuttelivat erän alkuun taululle 2-0. Tässä vaiheessa peli näytti siltä, että peli lopussa taululla on kaksinumeroiset lukemat, mutta sitten tapahtui jotain… Maalipaikkoja siunaantui urakalla, mutta vastustajan pienikokoinen veska ja matala pelityyli sai HöySän pelaajat sekaisin. Vedot suuntautuivat liian alas eikä ylös, jossa tilaa olisi ollut. Tuntui, ettei tällä kertaa HöySää kiinnostanut maalinteko vaan niiden tuhlaaminen. Emme saaneet varmuutta, oliko Pulkkisen rullien väliin tarttunut Kreikan rantojen hiekkaa vai mikä jarrutti maalintekoa. Vai onko uusien mailojen ostajien syytä katsoa peiliin ja miettiä, oliko sittenkään paras ratkaisu ostaa sitä alemailaa vain s-pisteiden kiilto silmissä, jotka jäivät tänään monille ainoiksi pisteiksi.

Vaikka peli tuntui nihkeältä, HöySä otti rutiini voiton ja Juha perinteisen 1,5 min jäähyn purnausten kera. Loppua helpotti myös Tähkän viime hetken turha jäähy. Kopissa ottelun jälkeen oli jo parempi tunnelma. Pelin jälkeen Jukka opasti vähemmän internettiä käyttäviä joukkuetovereita, että sarjataulukko löytyy liiton sivuilta historia puolelta. Miksi sieltä? Kuvastaa varmaan lajiin arvostusta.

Ottelun tehomiehet olivat Tero 2+1 ja Hannu 0+3. Ilman heidän panostaan olisivat Väli-Amerikan miehet juhlineet voittoa. Ile oli myös tänään takuu varma vaikka töitä ei kovin paljoa ollut, josta kertoo 14 torjuntaa. Erikoista ottelussa oli kuulutukset. Ehkä oman nimen kuuleminen jännitti sen verran paljon, että maalinteko tökki. Suuren maailman meno, kun on vielä HöySälle vierasta vaikka tämä voittokulku sitä varmasti muuttaa ja scouttienkin määrä katsomossa lisääntyy.

Kesä siis näyttää jatkuvan lisäpeleillä, mikä on todella hyvä homma, kiitos siitä pelaajille!

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:58Tujunen JukkaLuoto Tomi
0 - 204:34Lauronen TeroHämäläinen Hannu
1 - 211:07VastustajaEi syöttäjää
1 - 320:50Lauronen TeroHämäläinen Hannu
1 - 423:27Honkanen OlliLauronen Tero
2 - 425:31VastustajaEi syöttäjää
3 - 4 (yliv.)27:53VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
12:40Nyberg Tommi2 min
13:41Tujunen Jukka2 min
27:26Hopia Juha2 min
28:44Vastustaja2 min
Torjunnat:
Hopia Ilkka: 14 torjuntaa
Vastustaja: 36 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hopia Ilkka
Maalivahti
4Nyberg Tommi
Puolustaja
4Hämäläinen Hannu
Hyökkääjä
6Honkanen Olli
Puolustaja
9Tujunen Jukka
Puolustaja
10Hopia Juha
Puolustaja
13Pulkkinen Hermanni
Hyökkääjä
15Lauronen Tero
Hyökkääjä
16Luoto Tomi
Hyökkääjä