Uutiset

12.3.2014Pelit kiristyvät playoffseissaLue lisää »10.3.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!Lue lisää »

Pelatut ottelut

10.5.2012
WaKo - HöySä Rullakiekko2 - 8 » 22.6.2011
HöySä Rullakiekko - Volantes4 - 6 »

Rullakiekko: HöySän rullakiekkokausi käynnissä ja katso millä kokoonpanolla

30.05.2011

Höyläämöntien Sählyn rullakiekkojengin kausi 2011 on kaikessa hiljaisuudessa saatu ryminällä käyntiin. Joukkueen runko on pysynyt viime kaudelta lähes muuttumattomana, joukkueen GM, Juha "Pena Purkka" Hopia päätti jo edellisen kauden jälkeen, ettei voittavaan jengiin muutoksia tehdä, vaikka kausi päättyikin mestaruusodotuksista huolimatta harrasteliigan pronssimitaleihin. 
Nyt pikkulinnut kertovat, että Juha on koko talven ankaralla punttikuurilla tähdännyt pelkästään "Kundin"-nostoon, joten pystipajalla on syytä olla jo valmiina huoltoon. Toisaalta Juhan tiedetään pukukopissa painottaneen sitä, ettei kenenkään pelipaikka ole turvattu vaan tarvittaessa haetaan vahvistuksia esim. Tsekin tai Slovakian suunnilta tehtävillä arvonnoilla. 
 
Tämän hetkinen rosteri on seuraava:
 
MAALIVAHDIT
  
#1 Ilkka Hopia
Kaudesta toiseen HöySän tärkein peluri; epäkiitollisena tehtävänään tukkia kentällä olevan nelikon mokailuista syntyvät lukuisat vastustajien yritykset usein kilpistyvät viimeiseen lukkoon, Ileen. Kovaäänisenä puolustuksen ohjaajana myös vertaansa vailla.
 
PUOLUSTAJAT
  
#4 Tommi Nyberg
Kokoa ja näköä. Tommi vastaa HöySän puolustuspään fyysisestä puolesta, oman maalinedustan pelotteena vertaansa vailla. Hyvän liikkeensä ansiosta nousee usein myös tukemaan hyökkäyksiä. Muiden kynäillessä Tommi mielummin ampuu aina isolla tussilllaan, jos kiekkoa toiseen aaltoon vaan ymmärretään pelata.
 
#6 Olli Honkanen
HöySä-ikoni vailla vertaa - salibandy, jalkapallo, kaukalopallo, golf, rullakiekko... Timo Soinia mukaillen: missä HöySä siellä Olli.
Vikkelän puolustajan pelipaikkaa ei aina arvaisi, niin usein Olli kiekon kanssa hyökkäyspäässä neppailee, useimmiten ehtii kuitenkin myös omalle paikalleen. Itseluottamus lähes rajaton, alimpana miehenä veivaa kärkikarvaajia kahville - onnistuenkin näissä lähes 50%:sti. Lähtenyt kokeilemaan rajojaan rullassa myös (HöySän farmissa)ylemmillä sarjatasoilla, mutta omien sanojensa mukaan HöySän nuttua kantaessaan motivaatio aina kovimmillaan.
 
#9 Jukka Tujunen
Viime kaudeksi tehty kokenut superhankinta, josta liigaseuratkin kateellisia. Pelipaikastaan huolimatta keikkuu aina pistepörssin kärjessä. Jukan ollessa kentällä nähdään Rafalskimaista peliä; upeita nousuja, hienoja kynäilyjä ja kauniita syöttöjä. Statuksesta joukkueessa kertoo aina mukana olevat henkilökohtaiset mailapojat.
 
#10 Juha Hopia (C)
Eleetöntä, eleganttia ja takuuvarmaa peliä illasta toiseen. Tiettävästi ainoa HöySäläinen joka osaa luistella myös takaperin. Tämä edelliskausilla HöySän poliisina ja tuomareiden päänsärkynä tunnetuksi tullut atleetti on noussut uudelle tasolle ja päässyt hienoille tehoille kauden 2011 ensimmäisissä otteluissa. Pitää myös joukkueen managerina kovaa vaatimustasoa yllä jatkuvilla uhkauksillaan heittää pelaajia farmiin, mikäli otteet eivät vakuuta, johtajuudessa villepeltosmaisiakin otteita. 
HYÖKKÄÄJÄT
  
#13 Hermanni Pulkkinen
Kovan kunnon omaavalta Hermannilta nähdään kentällä aina yritystä ja vääntöä, parhaimmillaan hieman vähävauhtisimmissa peleissä. Jos miehellä olisi sihti vähänkin paremmin kohdallaan, kenties tehojakin nähtäisiin - huhujen mukaan aikookin vetäytyä jälleen kesäkuuksi Kreikkaan harjoitusleirille, jossa voi laukaisuharjoitusten lisäksi kaikessa rauhassa treenailla myös pasinurmismaisia ilmaveivejä.
 
#15 Tero Lauronen
Jääkiekon V-divisioonan yksi kaikkien aikojen kovimmista pelimiehistä on tehnyt myös kuivemmalla alustalla kovaa jälkeä. Pitää vaatimustason sekä itsellään että joukkueella jatkuvasti korkealla ja on käytännössä hyökkääjistä ainoa joka ymmärtää kantaa myös puolustuspään velvoitteet. Erityismainintana se, että muistaa korostaa pelikavereilleen hyvien ja laadukkaiden varusteiden merkitystä (mikäli omat luistimet vaan tuli saunanlauteilta matkaan.)
 
#16 Tomi Luoto
Rennon flegmaattinen mies, paitsi hyökkäyspäässä. Tomilta nähdään toinen toistaan mielikuvituksellisempia kyniä, ajoittain uskomatonta taituruutta ja mikä tärkeintä - maaleja. Ei niin pientä rakoa, josta ei Tomin kynä mahdu;) Tämä vastustajien kauhu on latonut kauden ensimmäisissä kuudessa matsissa jo 15 börsää!
 
#? Timo Riikonen
Hankittiin joukkueeseen tälle kaudelle tuomaan aina tarvittavaa kokemusta. Ikävä kyllä, Timon kausi näillä näkymin päättyi heti ensimmäisessä ottelussaan tulleeseen nilkkavammaan.
 
#? Hannu Hämäläinen
 
Polvivamman takia viettää lääkärin määräyksestä vielä välivuotta, mutta huhut kertovat että Höysän pukukopista löytyy nimetty parkkiruutu Hannun kuntopyörälle. Fysioiden mukaan Hannu palaa varmasti takaisin parempana kuin koskaan, joten jäämme mielenkiinnolla odottamaan ilmaveivejä ja Selännemäisiä pyrähdyksiä.
 
 
Kausi on siis alkanut ja runkosarjassa on jo kuusi ottelua takana. Näistä Höysä on voittanut viisi ja pelannut yhden tasan, joten sarjasijoitus on runkosarjassa viime kauden tapaan ensimmäinen. Maaliero tällä hetkellä HöySällä on varsin vakuuttava 38-26. Tästä linkistä pääset katsomaan tilastoja!
 
HöySä toivottaa kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi kannustamaan matseihin! Otathan kuitenkin huomioon että lippu kannattaa hankkia ajoissa, sillä kausikortit on jo loppu ja tässä mielenkiintoisessa sarjassa irtoliput viedään käytännössä käsistä.
12.03.2014Pelit kiristyvät playoffseissa
10.03.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!
22.08.2011Höyläämötien Sähly ry:n sääntömääräinen syyskokous ti 30.8 klo 19.30
23.06.2011Rullakiekko: Kausi päättyi kalkkiviivoilla vähän jäissä, pienissä häissä!
30.05.2011Rullakiekko: HöySän rullakiekkokausi käynnissä ja katso millä kokoonpanolla
06.07.2010Rullakiekko: WaKo - HöySä (4-5)
18.06.2010Rullakiekko: HöySä - WaKo (10 - 4)
13.06.2010Rullakiekko: SC Sähly - HöySä (3 - 11)
02.06.2010Rullakiekko: ReHo - HöySä (3 - 4)
01.06.2010Rullakiekko: HöySä - PiSu (8 - 6)

Siirry arkistoon »