Uutiset

12.3.2014Pelit kiristyvät playoffseissaLue lisää »10.3.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!Lue lisää »

Pelatut ottelut

10.5.2012
WaKo - HöySä Rullakiekko2 - 8 » 22.6.2011
HöySä Rullakiekko - Volantes4 - 6 »

WaKo - HöySä Rullakiekko (4 - 5)

Aika: 30.6.2010 18:00
Paikka: Barona Areena
Sarja: Play Off- ottelut


HöySä lähti voitontahtoisena pronssiotteluun karmivan välierätappion jälkeen. Pukukopissa heijastui, että murheellinen välierätappio oli jo unohdettu ja vuodatukset hoidettu paikallisbaarin tiskillä. Tomi teki paluun kokoonpanoon hieman jo murretta vääntäen. Hannua ei taas Juhannus enää jaloissa painanut. Tero oli tällä kertaa ottanut varmuuden vuoksi myös varaluistimet mukaan sekä kassillisen erivärisiä paitoja. Pulkkinen jätti tällä kertaa uimakassin kotiin ottaen vaan rullaan tarpeelliset varusteet mukaan. Juha oli lukenut koko yön sääntökirjaa tankaten kaikki rikevaihtoehdot, ettei jäähyboxi tälläkään kertaa aukeaisi. Olli oli miettinyt päänsä puhki, miten HöySä voisi perustaa KHL-tyylisen sarjan ensi kaudeksi rullaan. Ehdotus sai kopissa suurta vastakaikua ja riemun kiljahduksia.

Itse ottelu oli ehkä kauden nihkein suoritus HöySältä, mutta rutiinilla kausi päättyi pronssijuhliin. Pelisuorituksessa ei muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ollut järjen hiventä. Tällä kertaa kuitenkin maaliverkkoja saatiin heilutettua ja myös lopun tiivis puolustuspelaaminen oli ihailtavaa uhrautumista koko joukkueelta. Ansaittu pronssi oli siis lukemin 4-5 HöySän.

Kausi 2010 on paketissa ja se päättyi kuohuviinin huuruisiin juhliin Barona-areenassa. Hieno hetki oli, kun HöySän kapteenina Juha sai ensitöikseen nostaa harrastesarjan kiertävän pokaalin päänsä päälle. Tämän jälkeen pokaali kiersi pelaajalta toiselle fanaattisten katsojien huutaessa taustalla. Tommi oli ottanut mukaan nakkipaketin ajatuksena grillata niitä pokaalissa, mutta ajatus siirrettiin ensi kauteen, kun pääsemme juhlimaan voittoa finaalissa. Pelin jälkeen pokaali siirtyi toistaiseksi Juhan kirjahyllyyn, mutta tarkoitus on siirtää se myöhemmin upean kauden pelanneen Ilen palkintokaappiin. HöySälle tämä sijoitus rullassa oli historian toiseksi paras ja aikaisempi pokaali taitaa löytyä HöySän palkintokaapista Ämmänsuolta.

Huomaa, että kauden väsymys alkaa jo painaa toimittajaa ja kirjoittaminen ei oikein enää suju. Tähän onkin hyvä päättää kauden 2010 raportointi ja sormet syyhyten aloittaa uuden kauden seuraaminen, mitä tapahtuu rullapelaajien siirtomarkkinoilla sekä toteutuuko rullan Hjallis Harkimon eli Ollin suuruuden suunnitelmat uudesta rullasarjasta. Kausi siis meni HöySän osalta kiitettäväsi ja ainoa miinus mustakeltaiseen paitaan tuli harmittavasta tappiosta välierässä sillä muuten kausi olisi ollut täyden kympin arvoinen. Parannettavaa siis jäi kautta 2011 varten.

Kiitos kaikille kaudesta 2010 ja hyvää kesää toivottaa HöySän salaperäinen hovitoimittaja!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 106:35Lauronen TeroHopia Ilkka
1 - 111:56VastustajaEi syöttäjää
1 - 212:26Lauronen TeroHopia Juha
1 - 315:46Lauronen TeroHopia Juha
2 - 317:01VastustajaEi syöttäjää
3 - 321:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 425:01Hämäläinen HannuPulkkinen Hermanni
3 - 528:54Pulkkinen HermanniLauronen Tero
4 - 529:45VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Hopia Ilkka: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hopia Ilkka
Maalivahti
4Nyberg Tommi
Puolustaja
4Hämäläinen Hannu
Hyökkääjä
6Honkanen Olli
Puolustaja
10Hopia Juha
Puolustaja
13Pulkkinen Hermanni
Hyökkääjä
15Lauronen Tero
Hyökkääjä
16Luoto Tomi
Hyökkääjä