Uutiset

12.3.2014Pelit kiristyvät playoffseissaLue lisää »10.3.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!Lue lisää »

Pelatut ottelut

10.5.2012
WaKo - HöySä Rullakiekko2 - 8 » 22.6.2011
HöySä Rullakiekko - Volantes4 - 6 »

PiSu - HöySä Rullakiekko (2 - 3)

Aika: 11.5.2010 20:00
Paikka: Tikkurilan Valtti Areena
Sarja: Harrastesarja


HöySä lähti pyöräilemään täydellä kokoonpanolla eli kahden kentän voimin. Ottelu sai heti murheellisen alun minuutin pelin jälkeen kun Susien pelaajan ampuna lämäri viuhui ohi maaliin, mutta ponnahti päätypleksistä suoraan maalieteen ja kaveri laittoi kylmästi sisäsyrjällä, joskin seiskadivaritasoon louhikkokosketuksella kiekon reppuun. Ja tuomarin laiskanmiehen ratkaisulla kiekko vaan keskiympyrään.

HöySä ei kuitenkaan jäänyt kirjaimellisesti laakereille, vaan heti seuraavasta hyökkäyksessä Jukka pyöritteli sihteerejä toimistossa, tarjoili passin maalille liukeenne Terolle ja kiekkomiehen elkein suoraan syötöstä - peli tasan. Kiivas kamppailu tuotti myös jäähyjä, mutta HöySän alivoima kesti Ollin ja Juhan istunnot.

Toisen erän alku alkoi jälleen harmittavasti Suisen maalatessa vastahyökkäyksestä. HöySällä oli omat paikkansa, mutta turhan usein kiekko jäi pyörimään HöySän päähän. Elettiin jo toisen erän viime hetkiä, kun jälleen kerran Ilen huippupelastusten jälkeen Hannu poimi irtokiekon oman maaliedestä, nosti purjeet, nousi puhkuen ja puhisten paarpuurin kautta vastustajan maalille asti, silmät kiinni, ranteet lukkoon ja kädet pystyyn.

Hannun pukukoppimaalin jälkeen kolmanteen ja ratkaisevaan erään lähdettiin kuitenkin rennoin mielin ja minuutin pelin jälkeen lävähti. Olli keräsi rännipurun alinpana miehenä keskiviivalla ja pyöräytti vastaan rynnänneen hyökkääjän nippuun. Otti pari terävää potkua ja imi kaks puolustajaa iholleen ennen rystylättyä takakulmalle, josta pakkiparina pelannut Jukka sai ajan kanssa taiteilla kiekon verkon painoksi.

Kaksi alivoimaa ja hetki tasavajaallakin kestettin, kun Jukka sekä illan toisellaan Juha istuivat kakkunsa toimitsijan seurana. Tasoitus roikkui koko ajan ilmassa, mutta kuin ihmeen kaupalla HöySä kesti ja Ile keräsi taas maalillaan kaikki direktoraatin tähdet. Vielä aivan viime sekunneillakin Sudet saivat ylivoimalla pari tuhannen jenin paikkaa, mutta koko pistepotti matkasi Pitäjänmäen Höyläämötielle.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 001:05VastustajaEi syöttäjää
1 - 101:21Lauronen TeroTujunen Jukka
2 - 112:41VastustajaEi syöttäjää
2 - 219:26Hämäläinen HannuEi syöttäjää
2 - 321:01Tujunen JukkaHonkanen Olli
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
03:16Hopia Juha2 min
06:48Honkanen Olli2 min
26:54Tujunen Jukka2 min
27:42Vastustaja2 min
29:01Hopia Juha2 min
Torjunnat:
Hopia Ilkka: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hopia Ilkka
Maalivahti
4Nyberg Tommi
Puolustaja
4Hämäläinen Hannu
Hyökkääjä
6Honkanen Olli
Puolustaja
9Tujunen Jukka
Puolustaja
10Hopia Juha
Puolustaja
13Pulkkinen Hermanni
Hyökkääjä
15Lauronen Tero
Hyökkääjä
16Luoto Tomi
Hyökkääjä