Uutiset

12.3.2014Pelit kiristyvät playoffseissaLue lisää »10.3.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!Lue lisää »

Pelatut ottelut

10.5.2012
WaKo - HöySä Rullakiekko2 - 8 » 22.6.2011
HöySä Rullakiekko - Volantes4 - 6 »

HöySä Rullakiekko - WaKo (10 - 4)

Aika: 17.6.2010 20.00
Paikka: Keravan jäähalli
Sarja: Harrastesarja


HöySä rullasi uskomattomalla tavalla tappiottomana runkosarjan voittoon. Viimeisessä runkosarjanottelussa Wako sai kokea HöySän mahtavan vireen ja kaivaa kiekon maalista kymmenen kertaa.

Otteluun valmistautuminen kopissa ei käynnistynyt kovin vahvasti, kun pelaajia tippui koppiin viime tipassa. Taas nähtiin nykyajan netti nuorten ongelma, halliin ei osata tulla ilman navigaattoria. Vanhaan kunnon aikaan olisi suunnistettu tähtien avulla kehä kolmosen taakse Keravalle. Juha taas unohti tulostaa pöytäkirjan, mutta onneksi Olli sankarillisesti pelasti tilanteen ja toi paikalle tulevaa enteille rullalätkäliigan pöytäkirjan. Joukkueen kokoonpano oli vajavainen Pullkisen kaivellessa hiekkoja rullien välistä Kreikassa ja Hannun potiessa Tukholman maratonin matkaväsymystä. Näillä eväillä ja myöskin vessan hajuilla lähdettiin kohti ensimmäistä erää.

Kaksi erää oli vähämaalista vääntöä vaikka paikkoja varsinkin HöySällä riitti. Ile taas koppasi varmasti kaikki Wakon yritykset. Muutama nätti maali nähtiin ja HöySä johti kahden erän jälkeen 4-2. Kolmannessa erässä alkoi sitten hulinat. Kerta toisensa perään HöySä rakenteli hienoja paikkoja ja maaleja. Varsinkin Olli , Tero ja Jukka onnistuivat maalinteossa. Kaikille kolme nyyttiä vaikka yksi Ollin maaleista virheellisesti Juhalle merkattiin. Pisteiden valossa Tero ja Jukka olivat iskussa ja nakuttivat kovat 3+3 tehot. Tommi pelasi rauhallisen varmasti alakerrassa ”keskittyen puolustamiseen” ja tätä kautta ei tällä kertaa tehoilla juhlittu. Jäähykuningas Juha ei taaskaan saanut yhtään jäähyä ja tuntuu, että kovaa pelaaminen on pleijareiden lähestyessä sallitumpaa. Selvästi tuomarien kokouksissa asiaa on käsitelty ja pleijarit otettu vakavasti huomioon.

Runkosarja on nyt ohi ja seuraavaksi on edessä pleijarit, jotka liitto on fiksusti aikatauluttanut Juhannuksen aaton aatolle. Pohdimme, että joudumme jopa jättämään jätkiä vilttiketjuun, koska tunkua torstaina klo 18 alkavaan peliin on jo liiaksi. Valmennusjohdolle tämä on kova haaste koota hyvät koostumukset pleijareita varten. Ainakin yksi poissa olija on varma, Jukka ilmoitti kauden olevan paketissa ja haluten siirtää vastuuta nuoremmille. Jukka piirsikin fläppitaululle muille pakeille kuviot, miten pleijareissa pelata, mutta normaalin tapaa muut pakit eivät ymmärtäneet Jukan hieroglyfeistä mitään.

Ottelun jälkeen jaettiin muutama palkinto. Tomi piti runkosarjan päätteeksi tippalinssissä upean puheen vaikkakin hieman takellellen paperista lukien ja jakoi kiertävän MVP palkinnon Juhalle. Palkinto on Tomin vanhan DX Corollan takavalo, joka juhlallisesti sitten siirretään Keravan hallin harmaaseen ja pyöreään palkintokaappiin odottamaan kaiverrusta ja kautta 2011. Ile sai yllätyskutsun vielä seuraavaan peliin Rehon maalilla ja sai hyvää tuntumaa, mitä on olla kiekkosateessa. Näillä avuilla HöySä lähtee kohti pleijareita. Mukaan saapuu gigolo Kreikasta (kyseessä ei ole Halkidis) ja Hannu sairastuvalta. Muuten rosterin osalta eletään epävarmoja aikoja, mutta hyvällä ja reippaalla mielellä HöySä lähtee vuolemaan kultaa ilman kiikareita!

Nyt on myös päivitetty paljon porua herättänyt pistepörssi, kalkkiviivoilla Jukka nousi kiitos kakkossyöttöjen melkein Tomin rinnalle, joka vei runkosarjan pörssin voiton. Tero taas nappasi kolmossijan. Jotain supinaa kuului, että huutopisteitä ja liukuplussia olisi ollut joukossa, mutta todisteiden puutteessa pörssi on nyt lopullinen. Valitukset voi lähettää postilokeroon (PL).

Tässä vaiheessa kiitos hyvin menneestä runkosarjasta!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 004:07Lauronen TeroEi syöttäjää
2 - 005:20Luoto TomiHopia Juha
2 - 106:30VastustajaEi syöttäjää
2 - 214:09VastustajaEi syöttäjää
3 - 216:19Lauronen TeroTujunen Jukka
4 - 217:01Honkanen OlliHopia Juha
5 - 220:23Tujunen JukkaLuoto Tomi
6 - 2 (yliv.)21:27Tujunen JukkaHonkanen Olli
6 - 322:03VastustajaEi syöttäjää
7 - 322:48Lauronen TeroEi syöttäjää
8 - 324:25Tujunen JukkaHopia Juha
9 - 325:29Honkanen OlliLauronen Tero
10 - 328:42Honkanen OlliLuoto Tomi
10 - 429:07VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
14:38Vastustaja2 min
17:21Vastustaja2 min
21:02Vastustaja2 min
Torjunnat:
Hopia Ilkka: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hopia Ilkka
Maalivahti
4Nyberg Tommi
Puolustaja
6Honkanen Olli
Puolustaja
9Tujunen Jukka
Puolustaja
10Hopia Juha
Puolustaja
15Lauronen Tero
Hyökkääjä
16Luoto Tomi
Hyökkääjä