Uutiset

12.3.2014Pelit kiristyvät playoffseissaLue lisää »10.3.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!Lue lisää »

Sarja: Harrastesarja

HöySän voittoputki oli kuuden ottelun mittainen, joskin voittomarginaali on joka kerta ollut lähes tiukin mahdollinen. Ennen peliä oli pukukopissa enemmän muuta joukkoa kuin itse pelaajia, sillä Hermanni oli lähetetty tukiaisina Kreikkaan ja Hannu keskittyi kameramiehen rooliin parannellessa traumojaan Tukholman katujuoksun jäljiltä. Toinen maratoonarimme Tero puolestaan saapui paikalle karistelemaan happoja pohkeista. Kuvaajia oli enemmänkin ja Jukan ”aseenkantajille” soviteltiin jo iskän syndejä päälle, mutta parempi ehkä kuitenkin hoitaa homma kahden vaihtomiehen voimin.

Ottelu alkoi perin tutuksi tulleella vastustajan avausmaalilla ja HöySän pelaaminen oli melko hidasta ja nihkeää hallinasta huolimatta. Toisessa erässä nähtiin jo vähän maalejakin, joista komeimpana Teron nappisyöttö takakulmalle, josta tyhjästä tilanteeseen noussut Tommi löi kiekon tyhjiin. Täysin varjojen mailla hiihtänyt Olli otti erän päätteeksi sylipainista jäähynkin, mutta HöySä kesti ja  päätöserään lähdettiin 3-2 johtoasemassa Jukan pyssyttämän ylivoimamaalin turvin.

Mikä lie kramppi jäähyaitiossa ollut syynä, sillä heti aitiosta päästyään Ollin jalkakynä puri ja syöttö Tomille, joka viimeisteli kylmän viileästi. Ja heti välittömästi samaan vaihtoon yks ykköseen päästyä Olli harhautti jo pakin kioskille, mutta ei saanut nostettua kiekkoa ohi heittäytyneen maalivahdin. Juha kuitenkin hiipi vanavedessä ja oli kärppänä paikalla napauttaen irtokiekon varmasti häkkiin. Valmennusjohdon tiukkasanainen ripitys oli mennyt perille ja Juha pelasi, niin uskomattomalta kun se tuntuukin, jäähyttömän ottelun viimeistellen hyvät tehopisteet 2+2.

Myös vastustaja oli liikkeellä kahden vaihtomiehen taktiikalla, mutta tällä kertaa kuntopohja oli HöySän puolella. Nimittäin kolmannessa erässä kentällä lensikin vain yksi joukkue, joka Tomin (5+1) johdolla nöyryytti lopulta vastustajaa vieden viimeisen erän peräti 8-1 ja koko ottelun lopulta 11-3. Vastustajan maalivahdinrooli ei todella ollut kadehdittava. Ile puolestaan piti aluksi numerot varmoilla otteilla tasaisina kunnes kolmannessa erässä tilanteet loppuivat lähes tyystin.

Kolmannen erän hurlumhei kiekko ei tainnut sopia Ollia sykkeelle, jonka autovarkaus oli lähellä, mutta löytyihän se oma autokin lopulta. Ensi kerralla kannattaisi tarkistaa auton rekkari ennen kun käy surutta vihreän Oopelin kimppuun.