Uutiset

12.3.2014Pelit kiristyvät playoffseissaLue lisää »10.3.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!Lue lisää »

Sarja: Harrastesarja

Ottelu alkoi HöySän tahdittaman, kun talotaikurit Luoto ja Tujunen juonivat maalit mieheen. Pisun iskiessa kavennuksen pääsi Hannu hetkeä myöhemmin rokottamaan Teron namupassista tyhjään häkkiin ja taululla oli lukemat 3-1. Erästä pitää nostaa esille myös yksi Pulkkisen syöttöpiste ja nimeltä mainitsemattoman jäähykuninkaan ruma mailan nosto ja vastustajalta kiekon riisto. Onneksi tuomari oli ajantasalla ja kärimystä oli edessä 1,5 min vaikka katomossa pohdittiinkin ulosajoa ruman tempun vuoksi.

Toisessa erässä HöySä laitoi sitten maaleja ihan urakalla ja varsinkin erän lopussa kakkoskentän ykköspyssyksi tässä pelissä esiin astunut Hannu rokotti toistamiseen vain sekunttia ennen erän loppua jälleen kerran Teron syötöstä. Erän erikoisuus nähtiin ottelun toisella erätauolla, kun vastustajan maalivahti intoutui räyhäämään ja uhkailemaan HöySän vaihtoaitioon. Tämän lienee aiheutti Juhan irtokiekosta tekemä seitsemäs maali, jossa sekä maalintekijä että vastustajan pelaaja kompuroivat maassa maanneen maalivahdin päälle. Varmasti teki kipää, mutta syyllinen taisi kuitenkin löytyä PiSun omasta joukkueesta.

Olisiko ollu PiSun maalivahdin ansiota, vai mikä sai HöySältä jotain lurahtamaan housuun ja pelin sekoamaan. Kolmas erä olikin yhtä mustaa hetkeä. HöySä ei enää maaliverkkoja heilutellut vaan katseli vierestä vastustajan hienoja yv-hyökkäyksiä ja Ile sai toisen jos kolmannenkin kerran kaivaa kiekon maalista. Onneksi Ilen hyvät torjunnut saivat Pisun kirin loppumaan ja vastustajan käsittämättömän tyhmä 1,5+1,5 min jäähy ottelun lopussa ratkaisi lopullisesti voiton HöySälle. Olli taisi pelissä säästellä illan fudismatsia varten, koska tehot jäivät normaalia vaatimattomammaksi. Passeja tuli mutta harvakseltaan HöySän lapoihin. Kuuleman mukaan sen enempää ei tehoja kertynyt potkupallossakaan.

Härkäviikko jatkuu heti tänään uudelle pelillä Tähkän johdattamaa ReHoa vastaan. Toivottavasti tänään Rehoa vastaan Tommin ruuti on kuivaa ja pyssyt uppoavat maalin sisään eikä tolppiin. Siihen voisi ehkä jopa ehjä maila tuoda apuja. Myös ottelun tehomiehiltä:

Tomi 3+2, Hannu 2+1, Tero 0+3

odotetaan tehoja. Ylivoiman on myös syytä parantua jatkoa ajatellen. Voitolla HöySä on jo lähellä varmistaa paikkansa Play offeihin, joten tervetuloa Tiksiin kokemaan vauhdin hurmaa!