Uutiset

12.3.2014Pelit kiristyvät playoffseissaLue lisää »10.3.2014HöySä varmisti sarjapaikan III-divisioonassa!Lue lisää »

Sarja: Harrastesarja

Pukukopin löytymisen jälkeen ehdittiin kolmisen minuuttia hakea tuntumaa jäätä lämpimämpään alustaan ja hokkareiden alla oleviin rulliin. Tutulta tuntui. Myyrmäen Mäkelän, päätuomari Kemppisen pudotettua muovinen lätty lattialle alkoi matsi tunnustellen. Selkeää mailasta puristamista tuntui jokaisella pelurilla olevan alussa, mutta Tomi Luoto vapautti höysäläisten peliä kahdella pikamaalillaan.

Ensin Tujunen lunasti odotuksia ja avasi hienolla pystysyötöllä Luodon oikeasta laidasta puolittain läpi - tiukka ranne vastustajan veskan puhelimeen ja siitä kattoon: 1-0. Seuraavassa vaihdossa Olli Honkanen antoi jättösyötön Luodolle, tälläkin kertaa p-pisteiden välistä terävä laukaus ja tilanne jo 2-0. Ensimmäinen erä kulki maalien jälkeen täysin HöySän hallinnassa ja paikkoja olisi ollut ratkaista matsi jo alkuun - hienojen syöttösommittelujenkaan tuloksena ei kuitenkaan lisämaaleja aikaiseksi saatu.

Toisessa erässä höysäläisten rullat pyörivät hitaammin ja peli tasoittui. Kenttätapahtumat olivat kuitenkin edelleen HöySän hallussa. Toisen erän alussa Janne Tähkän kavennusmaalin kuittasi hienolla soololla Tero Lauronen. Laurosen ja Hannu Hämäläisen kemiat tuntuivat muutenkin hyvin kohtaavan, vaikka enempää maaleja ei ketju tänään tehnytkään.

Kolmannessa erässä HöySän peli pysähtyi viime kausien tapaan johtoasemassa lähes täysin, kivahan se oli katsoa taiturimaista Janne Tähkä showta ihan kentän tasolta. Kavennus 3-2:n ja tasoitus 3-3:n heti erän alussa herätti kuitenkin HöySän. Ja tapahtumat siirtyivät pääosin ReHon puolustuspäähän. Yksittäiset Tähkä-hyökkäykset puolustus etenkin Juha Hopian ja Tommi Nybergin johdolla hoiti eleettömästi.

Johtomaalin metsästys venyi kuitenkin matsin toiseksi viimeiselle minuutille. Kiekko pelattiin Hermanni Pulkkiselle kulmaan, josta nopea syöttö Honkaselle p-pisteelle - one timer ja kädet pystyyn. Lopun HöySä onnistui pelaamaan fiksusti ja puoli minuuttia ennen summeria Luoto löi vielä sinetin sekä matsille että hattutempulleen. Luodon lisäksi HöySän sankareita oli ehdottomasti jäätävän varmasti torjunut Ilkka Hopia.