Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: III-div. 11-12

Vastuuturnauksen iltaottelussa Höysää vastaan asettui Marvelin sarjakuvistakin tuttu X-Men. Joukkueiden ensimmäinen
kohtaaminen kauden avauksessa oli päättynyt Höysälle 1-5, joten pientä revanssin makua oli supersankareiden otteista
havaittavissa. Höysä sai otteluun mukaan pari krapulastaan toipunutta lisämiestä, joten alkuasetelmat olivat jopa aamuista
ottelua paremmat.

Ennen kuin peli oli kunnolla ehtinyt alkaakaan Simo rääpäisi pallon maaliin Panun pitäessä lapaansa vastustajan veskarin
silmikon edessä. Hyvä maski siis Panulta ja peli Höysälle 1-0 ensimmäisen vaihdon jälkeen. Ottelun alku eteni erittäin sekavissa merkeissä. Höysä ei saanut avauspeliään toimimaan alkuunkaan. Aktiivisia pallosta luopumisia sekä näistä seuranneita vastahyökkäyksiä nähtiin molemmin puolin runsaasti eikä pelin rakentelusta tuntunut olevan tietoakaan. Toisessa erässä Höysä sai aikaiseksi kaksi ylivoimamaalia. Ensin Simo pisti pallon Iikan syötöstä ylämummolaan ottelun toisellaan. Päivän pirtein höysäläinen, Juha M, osui parin minuutin päästä hienolla vedolla vastustajan harhasyötön seurauksena syntyneestä tilanteesta. Pelin verkkaisesta luonteesta huolimatta tunteet kävivät erityisesti vastustajan leirissä kuumina. X-Menille tuomittiin ottelussa kaikkiaan kuusi kahden minuutin jäähyä Höysän jäädessä täysin ilman rangaistuksia.
Kolmannessa erässä sekamelska jatkui eikä peli ollut kontrollissa muilla kuin tuomarikaksikolla. Pelin lopussa X-Men tuli vielä maalin päähän, mutta Patu hoiti joukkueen nestorin velvollisuudet vakuuttavasti tekemällä loppunumerot 4-2:een reilu minuutti ennen loppua. Timi oli Höysän maalissa koko ottelun ajan täystyöllistetty ja herra hoitikin tilanteet hienosti tarjoamalla voitonavaimet eteisen lipaston päältä muulle joukkueelle. Kaksi maistuvaa lisäpistettä siis päätyivät pitäjämäkeläisille. Niiden myötä joukkue nosti itsensä lohkon toiselle sijalle. Asetelmat vuonna 2012 jatkuvalle sarjalle ovat näin ollen hyvät ja joulun odotukseen voi koko porukka siirtyä rauhallisin mielin.