Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: III-div. 11-12

Illan toiseen otteluun Sb Vataa III:sta vastaan Höysä lähti melko sekavissa tunnelmissa, sillä ensimmäinen pelin erikoinen luonne kaiveli yhä monen pelaajan mielissä. Maaliin laitettiin tällä kertaa Aku ja pientä viilausta tehtiin myös pelaaviin kentälllisiin mm. Ossin siirtyessä puolustajaksi.

Peli lähtikin hyvin liikkeelle Patun osuessa jo ensimmäisessä vaihdossa velipojan syötöstä. Panun syöttö oli hänen Höysä -uransa 200. tehopiste, joten ensimmäistä kertaa eivät nämä pojat olleet asialla. Eivät myöskään viimeistä. Jatkoa nimittäin saatiin jo erän loppupuolella Patun toimiessa jälleen viimeistelijänä pikku-veitikan avustuksella. Pelissä Höysä sai pidettyä puolustuspelinsä nöyränä eikä vastustaja päässyt kovinkaan usein maalipaikoille. Kauempaa tulleet laukaukset Aku poimi varmoin ottein näppeihinsä. Tällä kaavalla peli eteni myös toisen erän, jossa Höysä kuroi lisää etumatkaa Iken, Janin ja Panun tehdessä maalit mieheen. Kolmannessa erässä Sb Vantaa sai ainokaisensa ylivoimapelissä vasta kaksi minuuttia ennen loppua, joten Höysän voitto ei käytännössä missään vaiheessa peliä ollut uhattuna. Loppunumerot siis ansaitusti Höysälle 1-5.

Peli Sb Vantaata vastaan oli koko joukkueelta hyvä suoritus ennen kaikkea puolustuksellisesti. Tämä palautti uskon omaan pelitapaan ensimmäisen pelin notkahduksen jälkeen. Myös komeat maalit tuovat toivottavasti joukkueelle lisää itseluottamusta tuleviin koitoksiin. Parin viikon päässä odottavaan turnaukseen onkin hyvä lähteä lohkon kakkospaikalta tavoittelemaan uusia onnistumisen elämyksiä sekä suurempia numeroita sarjataulukon pistesarakkeeseen.