Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: Suomen Cup 10-11

Cupin ensimmäisen kierroksen turnauksen viimeiseen otteluun asettui  vastaan täysin tuntematon SBS Simdax. HöySälle ottelun panoksena oli cupin toinen kierros, vastustajalle vain ensimmäiset cup pisteet. Voitto riittäisi varmuudella toiselle kierrokselle.  Lohkovoittokin olisi mahdollinen, riippuen toki samanaikaisesti pelattavan Valtti II – KD II ottelun tuloksesta.

Painoiko jo kaksi aiempaa peliä jaloissa vai ajateltiinko voiton tulevan vain kentällä seisoskelulla, tiedä sitä. Joka tapauksessa ottelun alku oli karmaisevaa katseltavaa. Tuntui kuin kukaan HöySän pelaajista ei olisi ollut valmiina otteluun. Onneksi vastustaja tekikin erän lähes ainoastaan maalipaikasta 1-0 ajassa 2:16. Maali syntyi komealla vaparivedolla maalin yläkulmaan. Tämä herätti ainakin muutaman höysäläisen ja viimeistään Lassen komea avausmaali ylivoimalla ajassa 7:45 vapautti pelin lopullisesti. Ensimmäisen erän kolmen viimeisen minuutin aikana HöySä repäisi ratkaisevan kolmen maalin eron, maalintekijöinä Pedu, Ossi ja Olli. Erätauolle siis numeroista 4-1.

Toinen erä oli enemmän tai vähemmän pelailua. HöySä oli koko ajan selvästi parempi joukkue ja ottelun voittajasta ei tainnut enää olla epäselvää, vaikka erä menikin HöySälle vain niukasti 3-2. Maalintekijöinä kunnostautuivat Artsi kahdesti ja yllättäen käsittämättömän pisterikkaan turnauksen pelannut Ossi. Saa nähdä oliko hänen kaikki kauden maalinsa sitten tässä.

Kolmas erä oli enää muodollisuus, jossa pyrittiin vain pelaamaan sen verran varovaisesti, että ei pahoja loukkaantumisia tulisi. Erä HöySälle 3-1 ja siis koko ottelu 10-4. Maalintekijöinä olivat ottelun parhaana palkittu Juha, Pedu sekä loistolaukauksen puolustajan paikalta pamauttanut Aki.

Koska Valtti II voitti samanaikaisesti KD II:n numeroin 8-5?, niin tämä tulos tiesi HöySälle lohkovoittoa. Sen suhteen voimme olla tyytyväisiä turnaukseen, mutta pelillisesti jäi hyvin paljon parannettavaa kahden viikon kuluttua jatkuvaan cup-taipaleeseen.