Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: III-div. 10-11

Ikhtys:iä vastaan kärsityn karvaan tappion jälkeen oli HöySällä  vain tunti aikaa nuolla haavojaan kun  vastaan asettui sarjapaikastaan taisteleva Balaba. Sarjapisteet näyttivätkin tällä kertaa kiinnostavan HöySäläisiä sillä pelikellossa ei ollut vielä neljää minuuttiakaan kun kakkoskenttä oli iskenyt pallon kolmesti vastustajan rysään. Ensimmäinen syntyi Iikan toimesta Tonin hienon avaavan syötön jälkeen, toisen latasi Arto hienolla vedolla Janin syötöstä ja 3-0 syntyi jälleen ”Latosen” lavasta.

Kuten monesti käy, niin salama-alkua seurasi selän suoristuminen, pieni tason lasku ja Balaba sai nollan rikki jo ajassa 4.29. Melkoinen alku pelille siis.

Tämän jälkeen neljä seuraavaa maalia tehtiin vuorotahtia, HöySältä häkkiä heiluttivat vuoron perään Pousin veljekset, ”TehoLassen” toimiessa syöttäjänä molempiin osumiin. Peli oli melko tasaista ja virheiden sävyttämää reilut pari erää, ja Balaba roikkui hyvin mukana tilanteeseen 5-3 asti.

Tämän jälkeen joukkueiden välinen tasoero alkoi väistämättä näkyä ja HöySä teki tilaa saatuaan muutaman upean maalin. 6-3 maalin napautti suoraan ilmasta minuutttia aiemmin lähes jäähylle itsensä rouhinut Aki ja 7-3 teki Höysän pelaajamanageri ”Kola-Olli” Honkasen syötön katkosta Pedu, joka kirjaimellisesti latasi ja pommitti vastustamattomasti verkot tötterölle. 8-3 Tilanteeseen päästiin jälleen syöttökuvion päätteeksi Artsin upealla ylivoimamaalilla, johon maagisen viimeisen syötön tarjoili puolestaan Pedu.

Tässä vaiheessa Balaba tuntui luovuttaneen pelin lopullisesti ja vapautuneesti pelannut Höysä pääsi kaunistelemaan maalieroaan 11-3 voitolla. Viimeiset osumat värkkäsivät vielä ”Hellraiser”-ketju Panu-Patu-Lasse ja todellisen namuvedon ristikon kautta napauttanut Tomi ”Huovelin”.

Balaballe kiitokset tästä kaudesta ja parempaa onnea ensi kaudella nelosdivarin kamppailuihin!