Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Pelatut ottelut

16.3.2024 13.00
HöySä Salibandy - Nikinmäki United7 - 7 » 9.3.2024 10.30
SBS Kings II - HöySä Salibandy8 - 3 »

SBS Botnia - HöySä Salibandy (4 - 6)

Aika: 19.2.2011 12.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: III-div. 10-11


Kauden seitsemänteen turnaukseen Campo-centeriin Höysä lähti pahat mielessään. Edelliset turnaukset olivat sujuneet ailahdellen ja nyt oli ryhtiliikkeen paikka. Ensimmäiseen otteluun vastaan asettui edellisellä kierroksella samaisella kentällä 2-3 -voiton Höysästä vienyt SBS Botnia. Nyt oli siis myös revanssin paikka.

Kuten niin monesti aiemminkin Höysä kontrolloi peliä pääsääntöisesti ja vastustaja iski vastaan. Tällä kertaa tosin vastustaja sai myös pientä pelin poikaista aikaiseksi Höysän päädyssä. Ajassa 03.18 pienen avaushäslingin päätteeksi SBS Botnia yllättikin maalissa pelanneen Mikon etukulmasta laukauksella, joka lähti vasemmasta laidasta pienestä kulmasta. Päivän teemaksi oli pelipalaverissa sovittu positiivisuus, joten tämän ei annettu sen pidempään lannistaa tunnelmaa. Ottelun sankariksi lopulta noussut Panu (tehot 3+1) tasoitti pelin elämänsä laukauksella muutamaa minuuttia myöhemmin. Lakaus lävähti veskarin olkapään yli takarautaan ja sieltä nopeasti takaisin kentälle, joten hätäisempi tuomari olisi luullut pallon käyneen vain ylärimassa. Tällä kertaa dumari oli kuitenkin hoitanut kaapelin laskun ja muut aamutoimet huolellisesti ollen tilanteessa hyvin hereillä. Sen sijaan Höysän poikia rupesi unettamaan Panun soolon jälkeen turhankin kanssa. Vastustaja pääsi ensimmäisen erän lopulla iskemään vielä kahdesti. Toisen maalin suorasta vastahyökkäyksestä ja kolmannen päätylaidasta pompanneesta reboundista.

Erätauolla Höysän penkillä yritettiin pysyä kerrankin viileinä ja miettiä järjellä, että miten peli käännetään. Samaa taktiikkaa päätettiin tappioasemasta huolimatta jatkaa ja uskoa, että pian alkaa saletisti natsaamaan. Tekopaikoista ei taaskaan nimittäin ollut pulaa. Alun kahden kentän lisäksi mukaan otettiin kolmas hyökkäysvitja tuomaan lisää sähinää laatikkoon. Muutos osoittautui toimivaksi ja toinen erä meinikin Höysälle 2-0 Lassen ja Juhan maalatessa kertaalleen.

Kolmannen erän alkajaisiksi Lasse pomputteli pallon maalinedustalta maaliin vieden Höysän pelissä ensimmäistä kertaa johtoon. Vastustaja kuittasi tämän kuitenkin viisi minuuttia myöhemmin skooraten etukulmasta pienen maskin takaa. Tilanne oli siis 4-4 ja peliaikaa kymmenisen minuuttia jäljellä. Loput pelistä olikin Panun näytöstä. Ensin Etelä-Haagan Arnold puttasi maalinedushässäkästä pallon pömpeliin tavalla, jota tuskin itsekään on vielä selvittänyt. Jännäkakan jo ollessa housussa ja SBS Botnian pelatessa ilman maalivahtia Panu viimeisteli loppulukemat tyhjiin vaihtopenkin vastustuksesta huolimatta vain kuusi sekuntia ennen loppusummeria.

Pelistä jäi sinänsä höysäläisille hyvä maku, että kahden maalin voitto takasi mahdollisen tasapiste-edun SBS Botniaan nähden sekä hyvät lähtökohdat päivän toiseen matsiin Ylhästä vastaan. Hyvä taktiikka oli löytynyt. Ppäivän toiseen otteluun suunnistettiin luottavaisin mielin ja tietoisina samalla siitä, että eron kaventaminen sarjakärkeen illan päätteeksi olisi enemmänkin kuin mahdollista. Mutta kuinkas sitten kävikään...

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:18VastustajaVastustaja
1 - 106:23Pousi PanuPajunen Arto
2 - 108:39VastustajaVastustaja
3 - 114:38VastustajaVastustaja
3 - 219:41Pakarinen LassePousi Panu
3 - 326:17Männikkö JuhaVakkila Simo
3 - 430:35Pakarinen LassePousi Patrik
4 - 435:36VastustajaVastustaja
4 - 536:37Pousi PanuKulmala Aki
4 - 644:54Pousi PanuPousi Patrik
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
16:08Vastustaja2 min
32:54Pakarinen Lasse2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hyrkäs Chris
Maalivahti
8Kuusela Jani
Hyökkääjä
9Kulmala Aki
Puolustaja
10Latostenmaa Iikka
Hyökkääjä
12Huovinen Tomi
Hyökkääjä
13Hyyti Ossi
Puolustaja
14Vakkila Simo
Puolustaja
16Pousi Patrik
Hyökkääjä
19Honkanen Olli
Puolustaja
21Riikonen Toni
Puolustaja
25Pajunen Arto
Hyökkääjä
26Männikkö Juha
Hyökkääjä
27Pousi Panu
Hyökkääjä
39Alilonttinen Mikko
Maalivahti
45Pakarinen Lasse
Hyökkääjä