Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: III-div. 10-11

Aiempi tunnustelu kaudenavausturnauksessa päättyi KD selkeään voittoon 6-3. Revanssia oli siis päivän sana. Pyllymuron pyhättö oli heti aamusta täyteen ammuttu, joten HöySän verryttelystä jäi muistoksi vain lämpimät katsomon kaiteet. KD taasen oli nysvännyt nousukuntoisen Botnian kanssa ratkaisemattoman.

Ossi pyörittäessä sirkustaan pitkin Helsinkiä, päätettiin kamppailuun lähteä kahden täyden ketjun voimin. Olisiko ollut alkulämmöllä merkitystä, kun HöySän aluelle tultiin milloin vasemmalta milloin oikealta, mutta avopaikat löysivät tiensä katsomoon.

Noin viiden minuutin kohdalla otettin kolmaskin viisikko kehiin, joskin murheellisella tuloksella. HöySän kaksi vastaan kaksi hyökkäys katkaistiin ja paha vastahyökkäys löysi tiensä verkon perukoille. Kentällä häärineelle pakkiparille Honkanen-Kulmala ei kosketuksia palloon vielä edes kertynyt. Eikä Aki ensimmäinen kosketuskaan ollut mairitteleva - veto ensimmäiseen vastaantulleeseen hyökkääjään ja taas vastaiskumaali. Takamatkalla alettiin olla jo heti alkuun. HöySä pääsi kuitenkin paremmin peliin sisään ja erän viimeisellä minuutilla Pedu syötti ja Juhan timosusimainen laukaus kavensi tilanteen 2-1:een.

Epäonnen Aki paikkasi kuitenkin virheensä heti toisen erän alussa tekemällä vahvan nousun, tarjoilemalla mainiosta syötö, josta Lasse ei erehtynyt. Ja missä Aki siellä tapahtuu. Erä loppupuolella oli vuorossa jäähy, jonka KD käytti lähes välittömästi. Lämpö alkoi nousta lähinnä HöySän vaihtopenkillä ja keskittyminen mennä kaikkeen epäolennaiseen. Puolustusasenne ja terävyys oli tipotiessaan, kun KD iski vielä kaksi lisämaalia toisen erän loppuun.

HöySän peikkoina pyörivät lähinnä KD:n A-juniorit, joiden kolmannen erän alkuun tekemässä 6-2 maalissa oli viimeistään ratkaisun makua. Juha vielä kavensi perään 6-3, mutta puolustamiseen keskittynyt KD kesti HöySän ponnettomat yritykset myös ylivoimalla.

Tasapainoisempaa peliä ja nöyryyttä on jokaisen kaivettava santalapionsa voimin, mikäli vastaavat pelit klaarataan kunnialla.