Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Pelatut ottelut

16.3.2024 13.00
HöySä Salibandy - Nikinmäki United7 - 7 » 9.3.2024 10.30
SBS Kings II - HöySä Salibandy8 - 3 »

HöySä Salibandy - Hämäys (2 - 2)

Aika: 15.1.2011 10.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: III-div. 10-11


Höysä-Hämäys 2-2

 

Ruskeasuon vastuuturnaus toi mukanaan Höysälle aikaisen herätyksen ja ensimmäiseen otteluun unihiekkoja Höyläämötien poikien silmistä lähti pyyhkimään Hämäys.  Tasaisessa sarjassa jälleen yksi tärkeä ottelu, olihan Hämäys sarjataulukossa vain pisteen jäljessä kotijoukkuetta jolla ei juuri enää ollut varaa pistemenetyksiin säilyttääkseen saumat nousukamppailuun. Kaksi edellistä otteluaan Höysä oli nihkeillyt tasan.

Ottelu alkoi HöySän kannalta hyvin ja koko joukkueella oli erittäin hyvä taisteluilme päällä sekä hyökkäys-että puolustuspäässä. Hämäyksen poppoo vaikutti hieman turhautuneelta omaan peliinsä ja keskittyi lähinnä kommentoimaan toistensa, vastustajan ja tuomarin edesottamuksia. HöySä loi muutamia hyviä paikkoja ja läpimurto nähtiinkin pian kuuden minuutin pelin jälkeen. Hyvä pelinavaus omasta päästä, Patrikilta avaava syöttö oikeaan laitaan Panulle ja veljespari jälleen kerran pöytäkirjaan Panun tavaramerkkiharhautuksen ansiosta. Avausmaalin jälkeenkin ottelu oli hyvin kotijoukkueen hallussa ja johto kasvoi jo kahteen maaliin Artsin viimeistellessä ”Rookie” Riikosen syötöstä ajassa 9.57.

Niin kuin kaikissa muissakin pallopeleissä, 2-0 johto on yleensä se kaikkein huonoin tilanne johtavalle joukkueelle. Toista erää oli pelattu vain 3.32, kun HöySä sortui säntäilyyn omalla alueella ja vastustajan lämäri kaukaa painui ruuhkan läpi verkkoon maita pitkin. Tästä eteenpäin HöySän peli ei ollut lainkaan uomissaan, vastustajan taas saadessa hengen päälle. Ottelun kannalta ratkaiseva tilanne syntyi kun maalin edustan hässäkkää ei saatu kunnolla purettua ja Aki rusikoi Hämäyksen pelaajan kumoon. Tuloksena rangaistuslaukaus, josta seurauksena maali Hämäykselle kylmänviileällä yhden käden rystynostolla - peli tasan 2-2.

Kolmas erä tarjosi melko tasaista ämpyilyä eikä minkäänlaisia hienouksia. HöySän vinkkelistä erän parhaaseen suoritukseen venyi maalissa Miksa, joka esitti hyviä torjuntoja sekä yhden todellisen gamesaverin vastustajan vaihtopenkin jo tuulettaessa kolmatta maalia. Vielä tolpat kolisivat, mutta maaleja ei pelissä kuitenkaan enää nähty ja turhautuneen oloinen HöySä poistui ottelun jälkeiseen palaveriin kolmas perättäinen tasapeli taskussaan.

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 006:16Pousi PanuPousi Patrik
2 - 009:57Pajunen ArtoRiikonen Toni
2 - 118:32VastustajaEi syöttäjää
2 - 2 (rang.)27:33VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
12:45Vastustaja2 min
29:50Hyyti Ossi2 min
Torjunnat:
Alilonttinen Mikko: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hyrkäs Chris
Maalivahti
8Kuusela Jani
Hyökkääjä
9Kulmala Aki
Puolustaja
10Latostenmaa Iikka
Hyökkääjä
12Huovinen Tomi
Hyökkääjä
13Hyyti Ossi
Puolustaja
14Vakkila Simo
Puolustaja
16Pousi Patrik
Hyökkääjä
19Honkanen Olli
Puolustaja
19Saharinen Pekka
Puolustaja
21Riikonen Toni
Puolustaja
25Pajunen Arto
Hyökkääjä
26Männikkö Juha
Hyökkääjä
27Pousi Panu
Hyökkääjä
33Lehtinen Marko
Hyökkääjä
39Alilonttinen Mikko
Maalivahti
45Pakarinen Lasse
Hyökkääjä