Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Pelatut ottelut

16.3.2024 13.00
HöySä Salibandy - Nikinmäki United7 - 7 » 9.3.2024 10.30
SBS Kings II - HöySä Salibandy8 - 3 »

HöySä Salibandy - IKHTYS (3 - 3)

Aika: 18.12.2010 18.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: III-div. 10-11


Vielä oli pukilla kaksi nimetöntä pakettia jaossa, kun toisilleen varsin tutut HöySä ja IKHTYS kohtasivat. Pelaajamäärä säilyi edellisestä kamppailusta entisellään, mutta vaihtuvuuden takia melkein kaikki ketjut saatiin laittaa uuteen uskoon. Ainoastaan tulikuuma vitja Lasse-Patu-Panu säilyi koostumuksessaan.

Ottelun alku oli melko sekavaa ja tasaista vääntöä, kunnes reilun kympin jälkeen IKHTYS aloitti maalinteon. Tämä kuitattiin kuitenkin heti seuraavassa vaihdossa kun Patu tälläsi maalin suoraan Lassen syötöstä.

Toinen erä alkoi lämpimissä merkeissä ja pari minuutin jälkeen pääsi HöySä ylivoimalle. HöySä esitti turnauksessa poikkeuksellisen tehokasta ylivoimaa (4 maalia 6 ylivoimasta) eikä tämäkään tilaisuus tehnyt poikkeusta, kun syöttömyllyn jälkeen Juha viimeisteli Janin passista.

Sitten alkoikin sellainen jäähyshow, ettei ei oikein kukaan tiennyt miten monta ukkoa kentällä tuli olla. Ensin HöySä ylivoimalle siihen asti kunnes Toni paini ratkaisemattoman ja kummatkin jäähylle. Jatkettiin siis 4 vs 3 ylivoimalla. Tällä kertaa yv-maali jäi tekemättä ja kuin varkain tasavajaalle päässyt IKHTYS pääsi murtautumaan laidalta, syöttö keskelle ja rautaisella vedolla peli tasoihin.

Eivät ehtineet edelliset vieläkään pois istunnoltaan, kun taas IKHTYS peluria talutettiin kaveriksi boxiin. Sikakatsomo protestoi jäähyä ankarasti eikä ollut vielä ehtinyt edes istahtaa, kun pallo siirrettiin sisäänlyönnistä Lasselle, joka puolestaan käytti kaikki 5 ylivoimasekunttia moukarinsa virittämiseen ja taas oli HöySä maalin edellä.

Ajoittain nähtiin HöySän päässä pahoja mylläköitä, mutta Chris hoiti tilanteet maalilaan tyynen rauhallisesti, toisin kuin vaihtopenkki. Kolmanteen erään annettiin selkeät ohjeet tilanteen hoitamiseksi kotiin, mutta kentällä nähtiin kaikkea muuta. Koko erä oli yhä IKHTYSin myllyä HöySän lopettaessa oman pelaamisen täysin. Omasta pallollisesta pelistä katosi täysin idea ja puolustus oli yhtä pallon perässä ryntäilyä. Kaikki kaksinkamppailut hävittiin, joten pitää ilmeisesti löytää neloskenttäkin kehiin, että jalkaa riittää kahteen peliin.

Koko erän roikkui tasoitus vahvasti ilmassa, kunnes kuusi minuuttia ennen loppua helähti komealla vedolla suoraan syötöstä ylänurkkaa. Ja peliä pelattiin myös loppuaika sinnikkäästi HöySän päässä.

Jos voi tappio olla hiuskarvan, niin nyt oli. Sekunteja jo laskettiin kun HöySä avasi omasta päästä kulmalyönnillä. Ei minkäänlaista hätää, pelataan sekunnit pois. Ja p****n marjat, Marekilta täysi blackout ja vastustaja kahdestaan parhaassa sektorissa!!! HöySän onneksi Chris otti varmasti kauden gamesaverin dyykatessaan kypärällään vedon vain sekunteja ennen summeria ja pelasti HöySälle lopulta tasurin.

Eli kristillinen tasajako ja sen verran tahmeaa oli HöySän peli, että siihen on syytä olla todella tyytyväinen.

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 110:19VastustajaVastustaja
1 - 111:21Pousi PatrikPakarinen Lasse
2 - 1 (yliv.)18:28Männikkö JuhaKuusela Jani
2 - 2 (tv)27:13VastustajaVastustaja
3 - 2 (yliv.)27:55Pakarinen LasseKuusela Jani
3 - 339:01VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
17:42Vastustaja2 min
24:54Vastustaja2 min
26:06Vastustaja2 min
26:06Riikonen Toni2 min
27:50Vastustaja2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hyrkäs Chris
Maalivahti
8Kuusela Jani
Hyökkääjä
9Kulmala Aki
Puolustaja
10Latostenmaa Iikka
Hyökkääjä
12Huovinen Tomi
Hyökkääjä
13Hyyti Ossi
Puolustaja
16Pousi Patrik
Hyökkääjä
19Honkanen Olli
Puolustaja
21Riikonen Toni
Puolustaja
26Männikkö Juha
Hyökkääjä
27Pousi Panu
Hyökkääjä
33Lehtinen Marko
Hyökkääjä
37Pietilä Sakari
Hyökkääjä
39Alilonttinen Mikko
Maalivahti
40Auvinen Anssi
Puolustaja
45Pakarinen Lasse
Hyökkääjä
70Rajalin Miika
Maalivahti