Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Pelatut ottelut

16.3.2024 13.00
HöySä Salibandy - Nikinmäki United7 - 7 » 9.3.2024 10.30
SBS Kings II - HöySä Salibandy8 - 3 »

HöySä Salibandy - SBS Botnia (2 - 3)

Aika: 27.11.2010 12.00
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: III-div. 10-11


Keskipäivän koitoksessa vastaan asteli SBS Botnia, joka majaili pari pinnaa HöySän alapuolella. Maalille asteli vuorostaan Chris, mutta hyvin menneen avauspelin jälkeen ei kokoonpanoon muilta osin tehty muutoksia.

Myös vastustajilla oli penkillä tungosta, joten Botnia lähti pelaamaan heti paljon aktiivisemmin kuin Balaba. HöySä hallitsi peliä, mutta edes ylivoimalla ei palloa saatu maaliin asti. Aivan erän lopulla Juha kaahasi itselleen jäähyn ja aivan viime sekunneilla oli laukaus viivasta lihakasan takaa upota verkkoon. Täysin maskista tullut pallo kopsahti onneksi Krisun kypärään ja kongi pelasti.

Toinen erä ehti vanheta vain kahden vaihdon verran, kunnes kulmalyöntikuviosta Marko iski tutulta paikalta Janin syötöstä maalin. Harmittavasti vaan seuraavassa vaihdossa tuli lunta tupaan, kun vuorostaan Artsi rymisteli epäonnisesti ja taas keräiltiin vastustajan leluja. Ja tällä kertaa HöySän alivoima kesti minuutin kunnes soi.

Erän lopussa sai vuorostaan HöySä ylivoimatilanteen ja kunnon hässäkän maalille. Vastustajan maalivahti liimasi irtopallon, mutta eipäs pysynyt kädessä vaan rävelsi sen itse suoraan Lassen lapaan, joka löi pallon tyhjiin. Pilli soi, käsi kävi keskelle, mutta mitä tekee toinen tuomari 30 metriä kentän toisesta päästä?? Nuori poika kuuntelee korvat punottaen kun toinen "kertoo" mitä "muka tapahtui". Päivän selvä maali, mutta vaparilla jatkuu, jjjjust!!

Ja kohta tietysti helähti omassa päässä ja kaiken kukkuraksi vielä kaikille tuttuakin tutummaksi tullut, oikein "HöySän erikoinen" - tasatilanteessa maali omiin ja heti perään täysi bläkäri vastustajan lapaa ja vielä toinen! Siinähän oltiin taas pelihallinnasta huolimatta kaksi takana.

Kavennus kuitenkin syntyi onneksi nopeasti Kuljunmaan poikien eli Saken ja Ossi toimesta. Saken tutuksi tullut suupasu takanurkaan ja vielä oli hyvin aikaa kääntää peli.

Vaan ihan ei HöySän poikien hermo kestänyt, eikä sen puoleen tuomarinkaan, joka tapansa mukaan ottaa helposti lämpimät pelit henkilökohtaisesti ja ylimielisesti. Vastustaja polki Lassen mailan päälle ja kompuroi laitoihin, josta seurauksena Lasse boxiin sovittamaan syntejään. "Mulle on ainakin rooli löytynyt" totesi Lasse itselleen ja kakkonen vielä lisää!!

Ei soinut neljän minuutin alivoimalla omissa, mutta tasoituskin jäi tekemättä, kun pelikatkoa ei tehty vaikka selvät ohjeet oli. Ja viimeisen niitin arkkuun löi vielä Toni jäähyilemällä viimeisellä minuutilla. Perus ison miehen syndrooma, ekana palloon, käännös ja kaveri ryntäilee taas ihan omiaan laidan yli.

Olipahan taas kolmosdivaripelien aatelia. Ei toiminut taaskaan HöySän viimeistely ja puolustuspeli muistutti lähinnä "treenipelailua".

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 018:24Lehtinen MarkoKuusela Jani
1 - 1 (yliv.)20:12VastustajaVastustaja
1 - 233:11VastustajaVastustaja
1 - 334:20VastustajaEi syöttäjää
2 - 336:55Pietilä SakariHyyti Ossi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
07:23Vastustaja2 min
14:32Männikkö Juha2 min
18:56Pajunen Arto2 min
27:33Vastustaja2 min
38:55Pakarinen Lasse2 min
38:55Pakarinen Lasse2 min
44:29Riikonen Toni2 min
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hyrkäs Chris
Maalivahti
8Kuusela Jani
Hyökkääjä
10Latostenmaa Iikka
Hyökkääjä
12Huovinen Tomi
Hyökkääjä
13Hyyti Ossi
Puolustaja
14Vakkila Simo
Puolustaja
16Pousi Patrik
Hyökkääjä
19Honkanen Olli
Puolustaja
19Saharinen Pekka
Puolustaja
21Riikonen Toni
Puolustaja
25Pajunen Arto
Hyökkääjä
26Männikkö Juha
Hyökkääjä
27Pousi Panu
Hyökkääjä
33Lehtinen Marko
Hyökkääjä
37Pietilä Sakari
Hyökkääjä
40Auvinen Anssi
Puolustaja
45Pakarinen Lasse
Hyökkääjä
70Rajalin Miika
Maalivahti
-Laaksonen Terho
Valmentaja