Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: III-div. 10-11

Pitkään oli taas saatu odotella tositoimiin pääsyä ja tällä kertaa mukana oltiin lähes koko rytmiryhmän voimin. Poissa ainoastaan vaivaiset Hannu ja Aki.

Turnauksen avausottelussa aamukympiltä sai HöySä vastaansa Balaban. Jumbona, lähes värisuoran maalin tappioita kerännyt Balaba jäi heti alkumetreistä vastaanottavaksi osapuoleksi. Höysän ylivoima ei purrut, mutta maalisarake aukesi kuitenkin erän lopulla ottelun tehokaksikoksi nousseen Patu-Simo-akselin voimin. Ensin Simo ampui puolesta kentästä riman mutkalle ja kohta Patu iski vastahyökkäyksestä.

Toinen erä alkoi samalla tahdilla Pedun pikamaalilla, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua kummia. Kukin ketju lahjoitti vuorollaan vastustajlle maalin löysällä puolustamisella ja Balaban kolme peränjälkeistä vetoa löysivät kaikki HöySän maalin. Eikä ollut kaukana johtomaalikaan, mutta Mikko piti pintansa maalilla.

Valmennusjohto oli hereillä joten ei muuta kun aikalisä ja korvatillikat jakoon. Se osoittautui hyväksi ratkaisuksi, sillä erän loppuun kaksi maalia veivät HöySän uudestaan karkumatkalle, kun Pedun "vähemmän kuuluisa" rysty lipui Tonavan tavoin maaliin ja Panu kirjaimellisesti paukutti baseball-tyyliin kypärän ja rimojen kilistessä pallon häkkiin.

HöySä piti ottelun hallussaan ja kolmannen erän alussa Artsi viimeisteli jäätävällä lämärillä 6-3:een. Vastustaja teki vielä lopuksi Sergio Ramokset ja Höysän harjoitteli loppupelin ylivoimaa. Kokeiltiin eri kuvioit ja lopulta Juhan 7-3 jäi lopulta ainokaiseksi.

Pisteet suvereenisti kotiin ja eikun kohti seuraavaa koitosta.