Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: III-div. 10-11

Ensimmäisen turnauksen tötöilyt oli jo unohdettu ja turnaukseen lähdettiin selkein teemoin: laukauksia pitää tulla enemmän ja ehjää peliä alusta loppuun.

Sairastelujen takia pois ollut Juha saatiin taas riviin ja näin ollen vakioketjut saatiin kasaan. Mutta puolustuksesta taas puuttuikin peräti viisi (!) pelaajaa sairastelujen ja loukkaantumisten takia. Kiitos kuitenkin leveän materiaalin, saatiin ensimmäinen peli pelattua kolmen pakin voimin.

HöySä sai Ex-Jakista vastaan erinomaisen alun kun ensimmäisessä vaihdossa pyörityksen päätteeksi Arto aloitti heti maalinteon Patun syötöstä. Peli pyöri vaihdosta toiseen vastustajan päässä, kunnes Tomi löysi itsensä jäähyaitiosta. Kilpajuoksussa Tomi kaatui vastustajan mailaan, joka puolestaan kaatui kaatuvan Tomin mailaan ja luonnollisesti (!) jälkimmäisestä jäähylle.

Jäähy kuitenkin kestettiin ja välittömästi sen loputtua Juha riisti pallon vastustajalta, purjehti vastustajan maalille ja veivasi varmuudeksi vuoksi ristikon kautta sisään. Vielä ennen erän loppua Lasse sai harjoitellun vaparin päätteeksi laittaa pallon tyhjään maaliin.

Toisessa erässä ainoan maalin teki Tomi Simon syötöstä ja kävipä mies uudemman kerran jäähypenkilläkin. Kolmannessa erässä alkoi HöySän vauhti tehdä tehtävänsä Juhan johtaessa show’ta peräti neljällä maalillaan. Sai vastustajankin lopulta kuparisen rikki, kun välittömästi 8-0 aloituksesta kaveri karkasi ja kuritti.

Kokonaisuudessaan HöySältä erinomainen peli eivätkä numerot valehtele yhtään. HöySä ampui ottelussa yhteensä 77 kertaa, joten kyllä niistä kahdeksan maalia pitää tehdäkin.