Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: III-div. 10-11

Kauden avaukseen HöySä sai vastaansa Lauttasaaren Pallon, jonka nykykunnosta ei juuri ollut aavistusta. Kerran oli kohdattu ja se oli tasan vuosi sitten Suomen Cupissa joka päättyi murskalukemin HöySälle 8-1.

Flunssa aalto oli kaatanut petiin hyviä otteita esittäneet pakit Hannun ja Saken. Juha puolestaa vaikutti viikonlopun Oulussa. Näin ollen ihan vakiokentällisiä ei saatu kaasaan. Debyyttinsä tehnyt Toni Riikonen aloitti uudella pelipaikalla sentterinä. Toinen pakkipari muotoutui kaksikkoon Tomi Huovinen ja HöySä-debytantti Anssi Auvinen. Eipä tainnut pojilla olla vielä yhtäkään yhteistä treeniä alla.

Heti alku metreillä todettiin vastustajan vaarallisuus, mutta Mikko esitti maalissa varmoja otteita. HöySä hallitsi hienokseltaan ottelua, mutta täystyöllistettyä pilkkiverkkoa lukuunottamatta ei verkko heilunut millään. Kolmanteen erään tiivistettiin kahteen ketjuun ja erän alku olikin HöySältä erittäin vahvaa myllytystä. Lauttasaaren katraan maalivahti kuitenkin otti komeita koppeja, milloin kypärällä milloin puoli tuurillakin.

Myös vastustajalla oli paikkansa, mutta kun kumpikin suti paikoistaan yhtä tehottomasti, loisti taululla lopulta harvinainen 0-0 lopputulos.