Uutiset

26.2.2024HöySä etsii uusia kenttäpelaajia sekä maalivahtiaLue lisää »10.4.2023HöySän kausi päättyi tuttuun tapaan säilymiseen kolmosdivarissaLue lisää »

Sarja: Harjoitusottelut 10-11

HöySä lähti kamppailuun täysin kolmen ketjun voimin, vastustajan reilua kahta vitjaa vastaan. Ottelu lähti käyntiin hapuilevissa merkeissä josta ensimmäinen maali kertoi olennaisen: Simon rystypurku, vastustajan sokkosyöttö puolesta kentästä alaspäin veskan längistä. Ei voi kyllä sanoa että näitä on nähty!

Melko nopeasti tuli kuitenkin selväksi että Höysä oli liikkeellä huomattavasti lennokkaammalla jalalla halliten pallollista peliä Sählyn varsin passiivisen karvauksen avustuksella. Erikoistilanteet olivat rautaa sillä HöySän ainoaa ylivoimaa ehdittiin pelata kokonaiset 2 sekuntia, kun vapari päätettiin maalin kattoon. Ja lisää kirjattiin Pedun ja Markon kulmavaparikuviolla. Lukuisat pallonriistot tuottivat lopulta HöySälle vielä neljännenkin maalin ensimmäiseen erään, joka selvästi söi vastustajan kanttia.

Toiseen erään Sähly selvästi skarppasi ja taisi viedäkin erälukemat. Terävä vastahyökkäys ja epäselvä maaliedushässäkkä kavensivat numerot 4-2:teen.

Kolmas ja vielä neljäskin pelattu erä olivat sitten täysin HöySän pyöritystä loppunumeroiden ollessa lopulta tylyt 9-2. Vaikka kaikki ketjut vetivät vakuuttavan pelin, oli päivän todellinen tehopelaaja tällä kertaa Patu, iskien palloa rättiin tehoin 2+3. Eipä paljon näyttänyt vaikuttavan vaikka rinnalla pelasi tällä kertaa Artsin tai Lassen sijasta Sakke.

Huomion arvoista oli myös kakkoskentässä HöySä-debyyttinsä tehnyt parivaljakko Toni Riikonen ja Matias Marjanen. Tilastomerkintöjä ei vielä nähty kuin yhden syötön ja jäähyn verran, mutta sen verran mallikkaasti pojat peliä pyörittivät, että varmasti lisää on luvassa.